In acest weekend, pilotii Napoca Rally Academy vor face spectacol in Marele Premiu al Orasului Brasov, etapa a doua din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Marco Tempestini, Simone Tempestini, Daniel Ungur si Florin Tincescu vor folosi etapa de la Brasov ca test pentru Transilvania Rally, respectiv Geko Ypres Rally in Belgia.

Daniel Ungur - Subaru Impreza
Simone Tempestini, Marco Tempestini, Daniel Ungur si Florin Tincescu vor lua startul la Brasov.
Un test util inaintea Transilvania Rally, cursa de casa pentru NRA.
Puncte pentru Bogdan Marisca si Marc Banca la debutul cu Skoda Fabia S2000.
Un eveniment dedicat partenerilor si sponsorilor echipei.

In acest weekend, pilotii Napoca Rally Academy vor face spectacol in Marele Premiu al Orasului Brasov, etapa a doua din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Marco Tempestini, Simone Tempestini, Daniel Ungur si Florin Tincescu vor folosi etapa de la Brasov ca test pentru Transilvania Rally, respectiv Geko Ypres Rally in Belgia.

Dupa etapa pe macadam de la Tulcea, pilotii echipei Napoca Rally Academy se vor pregati pentru Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop programata in perioada 20 – 21 iunie, pe celebra proba care leaga orasul Brasov de statiunea Poiana Brasov. La startul etapei a doua din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop vor fi Marco Tempestini, Simone Tempestini, Florin Tincescu si Daniel Ungur. Pentru Florin Tincescu etapa de la Brasov va fi ultimul test inaintea etapei din Belgia, in Junior ERC, programata in perioada 19 – 21 iunie.

Simone Tempestini va lua startul in Marele Premiu al Orasului Brasov cu modelul Peugeot 207 S2000, orice kilometru in plus parcurs pe asfalt fiind extrem de util pentru acomodarea cu noua masina cu care a obtinut deja rezultate senzationale pe macadam. “Pe macadam ma simt excelent cu modelul 207 S2000, dar pe asfalt orice kilometru parcurs ma ajuta sa ma acomodez si pe aceasta suprafata. Pentru mine etapa de la Brasov este una fara miza in campionatul de coasta, dar va fi ocazia unui duel interesant in familie si, desigur, un test util pentru Transilvania Rally, cursa de casa”, a spus Simone Tempestini.

Si Marco Tempestini este pregatit sa faca spectacol pe una dintre cele mai cunoscute probe speciale pe asfalt din Romania. “Etapele de coasta de la Sinaia si Brasov aduna foarte mult public si tocmai de aceea anul trecut am participat la Sinaia, iar acum luam startul la Brasov. Pentru noi nu este doar un test util pentru Transilvania Rally ci si un eveniment pe care-l dedicam sponsorilor si partenerilor nostri care vor avea ocazia sa participe alaturi de noi la aceasta cursa si care vor putea simti adrenalina din masina de curse intr-o etapa care pentru noi nu conteaza in clasament”, a spus si Marco Tempestini. 

Dupa trei titluri consecutive la clasa 11, Daniel Ungur s-a dedicat in acest sezon activitatilor de defensive driving derulate de Napoca Rally Academy, programul sau nefiind unul complet. Pilotul NRA va participa in etapa de la Brasov la volanul unui model Subaru Impreza. “Mi-a fost dor de atmosfera de la curse si sunt bucuros ca voi participa alaturi de echipa in etapa de la Brasov. Este incalzirea perfecta pentru raliul nostru de casa si sper sa obtinem un rezultat cat mai bun”, a spus si Daniel Ungur.

Dupa victoria senzationala pe macadamul de la Tulcea, Florin Tincescu va continua procesul de acomodare cu modelul Citroen C2 R2 Max pe asfalt. Juniorul Napoca Rally Academy are in acest an un program complet in Junior ERC, toate celelalte participari fiind  de fapt teste utile pentru competitia europeana. “Sunt extrem de motivat dupa succesul de la Tulcea si cel mai bine ma simt atunci cand sunt la volan. Inceputul de sezon nu a fost unul stralucit, dar sunt sigur ca dupa victoria de la Tulcea lucrurile vor merge din ce in ce mai bine. Imi place mult speciala pe care se desfasoara cursa de coasta din weekend si de abia astept sa particip la acest eveniment impreuna cu echipa”, a adaugat si Florin Tincescu, care nu va concura in Transilvania Rally, in acelasi weekend fiind programata etapa din Belgia inclusa in Junior ERC.

Marele Premiu al Orasului Brasov se va desfasura sambata si duminica, in prima zi fiind programate, incepand cu ora 09:00, recunoasterile si antrenamentele cronometrate, iar in ziua a doua, incepand cu ora 09:30, recunoasterile si cele doua manse de concurs incepand cu ora 14:00. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii