Simone Tempestini ocupa pozitia a treia dupa prima zi din Transilvania Rally, Bogdan Marisca si Marco Tempestini sunt in puncte la general, iar Daniel Ungur este lider la clasa 11.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea - Peugeot 207 S2000 - Transilvania Rally 2014
Simone Tempestini pe podium dupa prima zi in Transilvania Rally.
Daniel Ungur este lider la clasa 11.
Bogdan Marisca si Marco Tempestini in puncte dupa o zi dificila.
Florin Tincescu pe locul 10 la Ypres Rally in Belgia in Junior ERC.

Simone Tempestini ocupa pozitia a treia dupa prima zi din Transilvania Rally, Bogdan Marisca si Marco Tempestini sunt in puncte la general, iar Daniel Ungur este lider la clasa 11. 

Toate echipajele Napoca Rally Academy au terminat prima zi a Transilvania Rally in puncte, iar obiectivul pentru ziua a doua este sa urce cat mai sus in clasamentul general.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea s-au acomodat cel mai bine cu specialele foarte alunecoase si dupa primele trei zile se afla in lupta pentru un loc pe podium cu Francois Delecour si Manfred Stohl. “Am inceput ziua foarte prudent si am pierdut ceva timp. Probele au fost foarte alunecoase din cauza ploii si nu am vrut sa risc nimic. Maine este o noua zi si voi ataca de pe prima proba pentru ca imi doresc foarte mult sa obtin un rezultat bun in cursa de casa”, a spus Simone Tempestini.

Aflati la prima etapa pe asfalt cu modelul Skoda Fabia S2000, Bogdan Marisca si Marc Banca se afla in faza de acomodare cu noua masina. Marisca, de trei ori castigator al etapei de la Cluj, a incheiat ziua pe pozitia a saptea in clasamentul general. “A fost o zi dificila in care conditiile meteo nu ne-au permis sa intram foarte repede in ritm cu noua masina. Pana acum totul a fost destul de bine si voi incerca sa cresc ritmul sambata”, a spus Bogdan Marisca. Dupa primele trei probe speciale Bogdan Marisca si Marc Banca se afla pe pozitia a saptea in clasamentul Transilvania Rally.

Nici Marco Tempestini nu s-a simtit foarte confortabil pe probele alunecoase din prima zi. Avand in dreapta un copilot nou, Toni Avram, Tempestini a incheiat prima zi pe locul 8 in clasamentul general. “Sunt bucuros ca am ajuns in parcul de service. Nu ne-am descurcat prea bine pe specialele de azi, asa ca pentru noi adevaratul raliu incepe sambata. Clar, vom face tot posibilul sa urcam cat mai mult in clasament”, a spus si Marco Tempestini.

La clasa 11, Daniel Ungur si Tudor Marza au avut un inceput prudent, dar dupa speciala a treia cei doi au urcat pe prima pozitie la aceasta clasa. “A fost o zi in care nu am riscat deloc. Portiunile de macadam au fost foarte alunecoase si cred ca aceasta a fost cea mai buna abordare. M-am acomodat imediat cu masina si cu noul meu copilot si cred ca sambata va fi o zi senzationala. Obiectivul nostru este sa castigam la clasa 11 si vom face totul pentru a-l atinge in cursa noastra de casa”, a spus si Daniel Ungur.

Sambata, in ziua a doua a Transilvania Rally, mai sunt programate 9 probe speciale cu o lungime de 105,4 km. Startul este programat la ora 08:30.

Dupa prima zi din Ypres Rally in Belgia, Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu se afla pe locul 10 in Junior ERC.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii