Cu totii stim ca barbatii nu se gandesc la moda atat de mult precum femeile, insa atunci cand este vorba de incaltaminte acestia sunt foarte atenti la alegerile pe care le fac.

Pantofi sport
Foto: www.pepper.ro
Cu totii stim ca barbatii nu se gandesc la moda atat de mult precum femeile, insa atunci cand este vorba de incaltaminte acestia sunt foarte atenti la alegerile pe care le fac. Femeile pot spune multe lucruri despre un barbat doar analizand aspectul fizic al acestuia, modul in care sunt combinate articolele vestimentare cu incaltamintea, dar mai ales din felul in care sunt purtate.

Desi alegerea incaltamintei nu pare la fel de importanta ca si in cazul hainelor, de fapt lucrurile nu sunt chiar asa, mai ales in mediul profesional. Foarte multi barbati se axeaza in primul rand pe pregatirea profesionala, lasand vestimentatia pe alt loc, uitand cat de esential este acest aspect. In mediul profesional, imaginea conteaza foarte mult si poate aduce beneficii sau dezavantaje. Tocmai de aceea, PEPPER ofera cateva sfaturi utile tinerilor aflati la inceputul carierei.

In incercarea de a „citi” o persoana, foarte multi se uita mai intai la incaltaminte. Asadar, acorda atentia necesara alegerii pantofilor indiferent de ocazie si sezon.

In cazul in care nu iti permiti sa iti cumperi mai multe perechi de pantofi, opteaza pentru o pereche de pantofi clasici din piele naturala. Alegeti o pereche intr-o nuanta inchisa deoarece acestia pot fi asortati la toate tinutele elegante si casual-elegante.

De obicei, in mediul profesional vestimenatia conteaza extrem de mult, de multe ori persoanele sunt  percepute in functie de aceasta. Asadar, daca vrei sa fii luat in serios si sa ai succes, adapteaza-ti stilul vestimentar in functie de varsta. Nu trebuie nici sa pari mai tanar, nici mai in varsta, trebuie doar sa alegi vestimentatia care sa te reprezinte cel mai bine.

Desi tendintele in ceea ce priveste vestimentatia si incaltamintea, se schimba de la sezon la sezon, tu nu trebuie sa le respecti de fiecare data mai ales ca este posibil sa nu ti se potriveasca. Chiar daca esti la curent cu toate noutatile in ceea ce priveste moda pentru barbati, incearca sa iti formezi un stil propriu si sa eviti orice consideri ca  nu este pentru tine. 

Indiferent de job asigura-te ca din dulapul tau nu lipseste costumul elegant si pantofii. Oricand poti avea nevoie de o vestimentatie eleganta sau office asa ca achizitioneaza-ti un costum cu care nu vei da gres indiferent de situatie.

Mai multe despre vestimentatia barbatilor aflati in urmatorul articol insa pana atunci  echipa din magazinele noastre de incaltaminte si accesorii pentru barbati si femei va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa aveti tinute impecabile in orice situatie. 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Eu sunt inebunit in primul rand dupa model, dupa de culoare, spre exemplu modulul din poza imi place pentru ca nu ma simt ca si cum am picioare de robot sau ca si cum am doua paini in picioare ca sa nu zic altceva:).

    RăspundețiȘtergere