La ediţia din acest an a târgului Automechanika din Frankfurt, Bosch va fi prezent pe o suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi în Sala 9.

Bosch prezinta numeroase inovatii la targul Automechanika 2014
La ediţia din acest an a târgului Automechanika din Frankfurt, Bosch va fi prezent pe o suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi în Sala 9. Între 16 şi 20 septembrie 2014, principalul furnizor de soluţii complete pentru service-urile auto va prezenta inovațiile sale din domeniul pieselor de schimb, echipamentelor de diagnoză şi service, precum şi activităţile şi conceptele de service auto.

Accentul se pune pe tehnologiile noi pentru service-urile auto

O caracteristică principală a prezenței la târg a companiei Bosch este rafinamentul tehnologic din domeniul service-urilor auto. Gradul sporit de interconectare își pune amprenta și asupra lucrărilor de service. Bosch a dezvoltat modulele necesare şi va prezenta în premieră, în cadrul Automechanika, noile tehnologii pentru „service-ul auto interconectat”. Vizitatorii vor vedea cum se utilizează realitatea augmentată pentru repararea autovehiculelor şi instruirea aferentă. La stand, vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze realitatea augmentată utilizându-şi propriul smartphone.

Demonstraţii şi instruire live 
Bosch va prezenta un program continuu şi variat. Traineri profesionişti vor face demonstraţii cu noile tehnologii, inclusiv cu soluţiile de diagnoză pentru autovehiculele electrice şi hibride, şi vor oferi instruire live.

Piesele de schimb şi diagnoză: numeroase inovaţii şi noutăţi
Bosch va prezenta şi demonstra în direct numeroasele sale produse şi soluţii inovatoare precum noile bujii cu scânteie de înaltă performanţă pentru motoarele cu injecţie directă de benzină, ştergătoarele Aerotwin Plus cu un sistem de adaptare inovator, tableta - unitate de comandă pentru sistemul de diagnoză (DCU 220), noile testere de diagnoză KTS 800 Truck și KTS 440. Bosch va oferi și multe demonstraţii. Pe o motocicletă, Bosch va testa software-ul de service Bosch Esitronic Bike, iar pe un camion va fi testat echipamentul de diagnoză a unităţii de comandă, utilizând sistemul Esitronic 2.0 Truck.

Duzele de injecţie convenţionale şi injectoarele common rail pentru autoturisme şi autovehicule comerciale vor fi testate la standul de testare compact EPS 205. În premieră, Bosch va prezenta şi noul serviciu de la distanţă pentru unitatea de service pentru sisteme de climatizare ACS 752. 

De asemenea, la standul concernului german vor fi expuse soluţii speciale, inclusiv câteva produse telematice noi şi o gamă extinsă pentru producătorii de autovehicule.

Conceptele de service auto Bosch
Conceptele de service auto Bosch vor fi prezente la Automechanika. Bosch va arăta care sunt cerinţele pe care le impune viitorilor parteneri Bosch Car Service. Astfel, Bosch va reconstrui un service auto complet.

Toate mărcile Bosch ale diviziei Automotive Aftermarket la un loc
La fel ca în anii anteriori, Bosch va fi reprezentat la Automechanika de toate mărcile sale dedicate service-urilor şi industriei auto. Robinair, specialistul în repararea sistemelor de climatizare, va face demonstraţii cu gama sa largă de unităţi de service pentru sistemele de climatizare. În calitate de specialist pentru reţeaua de service-uri auto a producătorilor de autovehicule, Beissbarth oferă o gamă cuprinzătoare pentru roţi. Sicam, furnizorul specializat în service pentru roţi îşi va prezenta gama completă de echipamente de echilibrare a roţilor şi montare a pneurilor. OTC va veni cu gama sa extinsă de scule speciale şi dispozitive de diagnoză, inclusiv noul tester de diagnoză D750. HC Cargo îşi va prezenta gama de accesorii şi piese de schimb pentru sectorul electric al industriei auto. Unipoint va fi prezentă cu gama sa de demaroare, alternatoare şi alte componente pentru domeniul aftermarket. 

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii