250.000 de fani au sărbătorit cea mai spectaculoasă competiţie din acest sport şi victoria echipei europene pe tărâmul golfului.

Ryder Cup 2014
250.000 de fani au sărbătorit cea mai spectaculoasă competiţie din acest sport şi victoria echipei europene pe tărâmul golfului.

De doi ani, fanii golfului de pretutindeni au aşteptat acest moment: Cupa Ryder va rămâne în Europa până în 2016. Cei mai buni jucători de golf din Europa i-au învins cu 16,5-11,5 pe oamenii căpitanului american Tom Watson în disputa desfăşurată la Gleneagles (Scoţia). În 2014, BMW a fost implicat pentru a doua oară în calitate de partener oficial şi au trecut opt ani de când este un susţinător fervent al acestui spectacol intercontinental unic. BMW deţine drepturile globale (cu excepţia Americii de Nord şi Canadei) ca partener oficial pentru ediţiile 2014 şi 2018 ale Ryder Cup. Când SUA va găzdui Cupa Ryder în 2016, BMW va fi din nou implicat, dar ca partener al echipei Europei.

"Felicitări căpitanului Paul McGinley şi echipei Europei pentru apărarea cu succes a Cupei Ryder. A fost un meci foarte disputat, cu un învingător binemeritat", a declarat Dr. Ian Robertson, membru al Consiliului Director al BMW AG, responsabil pentru vânzări şi marketing BMW. "Mulţumim ambelor echipe şi fanilor fantastici prezenţi la Gleneagles pentru că au creat momente memorabile. A 40-a ediţie a Ryder Cup a îndeplinit aşteptările tuturor şi a adăugat un nou capitol la povestea de succes a parteneriatului dintre BMW şi European Tour. Este un moment definitoriu pentru toate angajamentele noastre în calitate de sponsori pentru că dorim să creăm o experienţă specială pentru toţi cei implicaţi prin evidenţierea filosofiei premium a BMW, dar pe fondul unei atmosfere relaxate şi prietenoase. Cred că ne-am îndeplinit acest obiectiv prin succesul notabil în lumea golfului, Ryder Cup fiind un exemplu perfect al filosofiei noastre."

La doi ani după revenirea spectaculoasă a echipei Europei, când era condusă cu 6:10 înaintea ultimei zile - asemenea SUA la Gleneagles, de această dată -, "Miracolul de la Medinah" nu s-a mai repetat. Europenii, în special Justin Rose (Anglia, patru puncte din cinci meciuri), Henrik Stenson (Suedia, trei din patru), debutantul Victor Dubuisson (Franţa, 2,5 din trei) şi Graeme McDowell (Irlanda de Nord, trei din trei) - jucătorii de prim-plan ai unei performanţe foarte bune a echipei -, nu au putut fi învinşi în meciurile de simplu de duminică. Europa a câştigat cel mai prestigios trofeu din golf la opt din ultimele zece întâlniri. Campionul US Open, Martin Kaymer, a contribuit la succesul european cu două puncte din patru meciuri.

BMW a contribuit şi la o experienţă de neuitat pentru spectatorii de pe traseu şi a oferit 180 de automobile pentru jucători, organizatori şi oaspeţi. Sute de fani ai golfului au sărbătorit succesul european în cadrul vizionării publice de la BMW Welt, în vecinătatea sediului general BMW Group din München - un eveniment desfăşurat cu casa închisă. Ambasadorul BMW Golfsport Max Kieffer a fost şi el prezent pentru a oferi comentarii profesioniste pe măsură ce evenimentul se desfăşura în Scoţia.

Jucătorii echipei învingătoare în Ryder Cup au puţin timp pentru a sărbători, pentru că se vor alătura celorlalte staruri din European Tour pentru ultima parte a sezonului. Ca şi anul trecut, "Final Series" va începe cu BMW Masters (28 octombrie-2 noiembrie, Lake Malaren Golf Club, Shanghai). Metropola chineză va fi gazda a numeroşi învingători din Ryder Cup. Eroii de la Gleneagles - Rory McIlroy, Henrik Stenson, Justin Rose, Ian Poulter, Graeme McDowell şi Thomas Björn - şi-au confirmat deja participarea. Lor li se vor alătura vice-căpitanul Miguel Ángel Jiménez, Ernie Els (cvadruplu câştigător de turnee majore), campionul en-titre de la BMW Masters - Gonzalo Fernández-Castaño - liderul jucătorilor profesionişti din China, Wu Ashun.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii