Dupa participarea in Bulgaria Rally, etapa pe asfalt din European Rally Trophy, Sebastian Barbu si Sergiu Itu revin pe suprafata preferata, macadam, la Raliul Iasului, penultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Sebastian Barbu si Sergiu Itu - Mitsubishi Lancer EVO X - teste pentru Raliul Iasului
Sebastian Barbu si Sergiu Itu revin pe macadam in Raliul Iasului.
Echipajul ocupa pozitia a patra in clasamentul general din CNRD cu 47 de puncte.
10 probe speciale cu o lungime de 121,45 km.

Dupa participarea in Bulgaria Rally, etapa pe asfalt din European Rally Trophy, Sebastian Barbu si Sergiu Itu revin pe suprafata preferata, macadam, la Raliul Iasului, penultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop. 

Chiar daca nu au participat la toate etapele din acest sezon in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Sebastian Barbu si Sergiu Itu se afla pe locul 4 in clasamentul general cu un total de 47 de puncte, iar obiectivul principal este sa ramana pe aceeasi pozitie si dupa aceasta etapa. "Abia astept sa luam startul in Raliul Iasului pe suprafata noastra preferata. A fost un sezon in care am acumulat experienta cu noua masina si sper ca aici la Iasi sa obtinem un rezultat cat mai bun", a spus Sebastian Barbu.

Pregatirile pentru etapa de la Iasi au inceput inca de saptamana trecuta cand Sebastian Barbu, impreuna cu echipa tehnica de la Colina Motorsport, au organizat o sesiune de teste in apropiere de Sibiu. "Aveam nevoie de cativa kilometri pe macadam inaintea acestei etape. Am incercat sa gasesc setarile potrivite si cred ca suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste reglajele masini", a spus Sebastian Barbu.

Vineri, 5 septembrie, in prima zi a Raliului Iasului sunt programate trei probe speciale cu o lungime de 50,2 kilometri. Startul din parcul de service se va da la ora 16:00, iar startul pe prima proba speciala este programat la ora 16:44. Sambata, in ultima zi a raliului, sunt programate celelalte 7 probe speciale. Super speciala care va incepe la ora 16:39 va fi transmisa in direct la TVR Iasi, TVR 3 si TVR International. "Principala noutate este ca anul acesta probele vor fi parcurse in sens invers. Sunt multe locuri capcana si va fi un raliu foarte solicitant", a mai spus Sebastian Barbu, dupa recunoasterile oficiale.

Echipajul Sebastian Barbu / Sergiu Itu este sustinut in sezonul 2014 de partenerii: Colina Motorsport, Mobil 1, Pirelli, Loctite, Schuster & Co Ecologic, Porfessional Broker si Print Sibiu.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii