Echipele Dunlop își adjudecă victoria în MXGP și obțin dublu podium.

DUNLOP, dublu podium in Campionatul Mondial de Motocross inainte de ultima etapa
Echipele Dunlop își adjudecă victoria în MXGP și obțin dublu podium.

Echipa lui Max Nagl, HRC, a obținut cea de-a doua victorie a sezonului în Campionatul Mondial de Motocross FIM, dar acesta a fost cel mai bun rezultat pentru DUNLOP cu Gautier Paulin alergând pentru Monster Energy Kawasaki Racing Team și obținând un excelent 1-2. Coechipierul lui Paulin, Steven Frossard, celălalt pilot care a alergat în această cursă cu anvelope Dunlop, a terminat pe locul 4în Marele Premiu al Statului Goias din Brazilia.

Piloții Dunlop erau în cărți încă de la începutul evenimentului, cu Nagl luând startul din pole position în urma calificărilor de sâmbătă, urmat de Paulin și Frossard.

Prima cursă a fost dominată de Nagl, care a plecat primul și a condus întreaga cursă. Frossard a plecat și el bine, inițial fiind al treilea, dar obținând în final a doua poziție după cel de-al treilea tur de pistă, în timp ce Paulin a obținut cea de-a patra poziție la clasa moto.

Nagl s-a menținut în formă și a condus și cea de-a doua cursă moto încă de la început și până la steagul de final. Paulin a rămas al doilea, în timp ce Frossard și-a revenit după accidentul din primul tur și a terminat al șaptelea. În plus față de câștigarea ambeler curse moto ce i-au adus urcarea în clasamentul genera al Grand Prix-ului și victoria la general, Nagl a stabilit cel mai rapid tur de pistă în ambele curse cu a sa Honda CRF450RW.

Toți acești piloți au ales să alerge cu anvelopele Dunlop Geomax MX32.

Ultima etapă a sezonului 2014 va avea loc în acest weekend, în perioada 13-14 septembrie, în Mexic. Circuitul Leon are o suprafață intermediară, iar piloții Dunlop vor folosi anvelopele Geomax MX32 ca primă opțiune.

Eddy Seel, coordonator Dunlop MX Race:
“Sunt foarte fericit că avem doi piloți pe podium. Am fost în cărți tot anul – a trebuit doar ca piloții noștri să facă ambele curse moto foarte bine, iar la această cursă atât Max xât și Gautier au făcut-o. Steven ar fi putut fi al treilea din trei, dacă nu s-ar fi accidentat în primul tur al celei de-a doua curse. Mai avem doar o cursă de disputat și sper să obținem încă o victorie și un mare rezultat până la sfârșitul sezonului.”


Clasamentul etapei State of GoiásMXGP Grand Prix:
1.    Max Nagl, Honda Racing
2.    Gautier Paulin, Monster Kawasaki Racing Team
3.    Antonio Cairoli, KTM
4.    Steven Frossard, Monster Kawasaki Racing Team
5.    Tommy Searle, Kawasaki
6.    Kevin Strijbos, Suzuki
7.    Davide Guarneri, TM
8.    Miko Potisek, Yamaha
9.    David Philippaerts, Yamaha
10. Matiss Karro, KTM

Clasamentele Campionatului MXGP:
  1. Antonio Cairoli, KTM           705
  2. Jeremy Van Horebeek, Yamaha  596
  3. Kevin Strijbos, Suzuki        530
  4. Clement Desalle, Suzuki   484
  5. Steven Frossard, Monster Kawasaki Racing Team 392
  6. Shaun Simpson, KTM        382
  7. Max Nagl, Honda Racing 357
  8. Gautier Paulin, Monster Kawasaki Racing Team      315
  9. Davide Guarneri, TM           270
  10. David Philippaerts, Yamaha                      258
  1. Evgeny Bobryshev, Honda Racing      184
Rezultatele complete pot fi consultate pe www.mxgp.com

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMMPR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii