Simone Tempestini si Dorin Pulpea
Simone Tempestini și Dorin Pulpea au terminat pe locul 4 în Raliul Iașului.
Marco Tempestini și Toni Avram s-au clasat pe poziția a șasea.
Bogdan Marișca și Carmen Poenaru au abandonat după o ieșire în décor.

Raliul Iașului s-a terminat mai bine decât a început pentru două dintre echipajele Napoca Rally Academy prezente la start, dar ambițiile echipei erau mai mari pentru penultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. 

Sâmbătă, în ultima zi a Raliului Iașului, au fost programate 7 probe speciale cu o lungime de 71,25 km. După prima zi, cele trei echipaje Napoca Rally Academy se aflau în top 9, iar două dintre ele au reușit să-și îmbunătățească poziția din clasament. Aflați pe trei după prima zi, Bogdan Marișca și Carmen Poenaru nu au mai ajuns la sosire fiind nevoiți să abandoneze după o ieșire în decor pe speciala a patra.

Simone Tempestini și Dorin Pulpea au avut cea mai bună evoluție dintre echipajele Napoca Rally Academy pe ultimele șapte probe speciale. Juniorul Napoca Rally Academy a câștigat patru probe speciale, pe super specială având același timp cu Edwin Keleti, și a urcat cinci locuri în clasamentul general de pe poziția a noua până pe 4. “Am avut o zi mai bună și sunt mulțumit de ritmul pe care l-am avut. Dacă nu ar fi fost problemele tehnice din prima zi și lipsa de vizibilitate pe probe din cauza prafului sunt sigur că puteam obține mai mult aici”, a spus Simone Tempestini, care a terminat pe locul trei la clasa 2 și pe 1 în clasamentu Juniorilor.

Dacă în prima zi Marco Tempestini a avut probleme de vizibilitate din cauza prafului, în ziua a doua pilotul NRA a avut și mai multe probleme. Chiar și așa, Marco Tempestini și Toni Avram au încheiat etapa de la Iași pe locul 6 la general. “După două etape în care am abandonat am reușit să terminăm aici. Acesta este singurul lucru bun, pentru că nu sunt mulțumit deloc de rezultat. Am avut probleme în ziua a doua cu unitatea electronică de control a mașinii care a dat tot felul de erori. Totuși mă bucur că am terminat și că pe unele probe am avut timpi competitivi”, a spus Marco Tempestini.

Raliul Harghitei, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, este programat în weekendul 26 – 27 septembrie. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii