Raliul Iașului s-a terminat mai bine decât a început pentru două dintre echipajele Napoca Rally Academy prezente la start, dar ambițiile echipei erau mai mari pentru penultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea
Simone Tempestini și Dorin Pulpea au terminat pe locul 4 în Raliul Iașului.
Marco Tempestini și Toni Avram s-au clasat pe poziția a șasea.
Bogdan Marișca și Carmen Poenaru au abandonat după o ieșire în décor.

Raliul Iașului s-a terminat mai bine decât a început pentru două dintre echipajele Napoca Rally Academy prezente la start, dar ambițiile echipei erau mai mari pentru penultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. 

Sâmbătă, în ultima zi a Raliului Iașului, au fost programate 7 probe speciale cu o lungime de 71,25 km. După prima zi, cele trei echipaje Napoca Rally Academy se aflau în top 9, iar două dintre ele au reușit să-și îmbunătățească poziția din clasament. Aflați pe trei după prima zi, Bogdan Marișca și Carmen Poenaru nu au mai ajuns la sosire fiind nevoiți să abandoneze după o ieșire în decor pe speciala a patra.

Simone Tempestini și Dorin Pulpea au avut cea mai bună evoluție dintre echipajele Napoca Rally Academy pe ultimele șapte probe speciale. Juniorul Napoca Rally Academy a câștigat patru probe speciale, pe super specială având același timp cu Edwin Keleti, și a urcat cinci locuri în clasamentul general de pe poziția a noua până pe 4. “Am avut o zi mai bună și sunt mulțumit de ritmul pe care l-am avut. Dacă nu ar fi fost problemele tehnice din prima zi și lipsa de vizibilitate pe probe din cauza prafului sunt sigur că puteam obține mai mult aici”, a spus Simone Tempestini, care a terminat pe locul trei la clasa 2 și pe 1 în clasamentu Juniorilor.

Dacă în prima zi Marco Tempestini a avut probleme de vizibilitate din cauza prafului, în ziua a doua pilotul NRA a avut și mai multe probleme. Chiar și așa, Marco Tempestini și Toni Avram au încheiat etapa de la Iași pe locul 6 la general. “După două etape în care am abandonat am reușit să terminăm aici. Acesta este singurul lucru bun, pentru că nu sunt mulțumit deloc de rezultat. Am avut probleme în ziua a doua cu unitatea electronică de control a mașinii care a dat tot felul de erori. Totuși mă bucur că am terminat și că pe unele probe am avut timpi competitivi”, a spus Marco Tempestini.

Raliul Harghitei, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, este programat în weekendul 26 – 27 septembrie. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii