În acest weekend, Simone Tempestini va pilota în premieră, într-o competiție, modelul Ford Fiesta R5, iar Marco Tempestini se va lupta cu Subaru Impreza pentru titlul la grupa N în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Marco Tempestini - Subaru Impreza - Campionatul National de Viteza in Coasta
Simone Tempestini va debuta cu modelul Ford Fiesta R5 în Rally Adriatico, etapă în Campionatul Italian de Raliuri.
Marco Tempestini se luptă pentru titlul la grupa N în Trofeul Câmpulung, penultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

În acest weekend, Simone Tempestini va pilota în premieră, într-o competiție, modelul Ford Fiesta R5, iar Marco Tempestini se va lupta cu Subaru Impreza pentru titlul la grupa N în Campionatul Național de Viteză în Coastă. 

După ce în acest sezon a pilotat modelele Citroen DS3 R3 și Peugeot 207 S2000 pe specialele din mondialul și naționalul de raliuri, Simone Tempestini va lua startul în premieră și cu un model R5. Juniorul Napoca Rally Academy și Dorin Pulpea, copilotul său, vor concura în Rally Adriatico, etapă pe macadam în Campionatul Italian de Raliuri, cu modelul Ford Fiesta R5. “Imediat după etapa de la Iași am avut o sesiune de teste cu modelul R5 și mi-a plăcut. În Italia ritmul este foarte mare, iar obiectivul meu este să mă apropii pas cu pas de ritmul piloților de top. Sper să câștig cel puțin o probă în Rally Adriatico”, a spus Simone Tempestini, care va concura pe anvelope DMACK.

Sâmbătă, în prima zi din Rally Adriatico, sunt programate doua probe speciale în nocturnă cu începere de la ora 21:00, iar duminica, 22 septembrie, sunt programate restul de 9 probe speciale cu începre de la ora 09:00 (orele României). Lungimea totală a raliului este de 440 km, dintre care 124,6 km de probă specială.

Provocat să se lupte pentru titlul grupei N în Campionatul Național de Viteză în Coastă, Marco Tempestini va lua startul în weekend la Trofeul Câmpulung, penultima etapă a sezonului. Organizată de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, etapa de la Câmpulung se va desfășura pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor. “Nu am avut în plan să participăm la tot sezonul de coastă anul acesta, dar în urma rezultatelor obținute am intrat în lupta pentru titlul la grupa N. Am acceptat această provocare și voi concura și la ultimele două curse din acest sezon”, a spus și Marco Tempestini.   

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii