Declaratiile membrilor Consiliului de Administratie ŠKODA

Noua Skoda Fabia
Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, preşedintele Consiliului de Administraţie ŠKODA:
“Noua ŠKODA Fabia este, din toate punctele de vedere,un campion, atât în privința tehnologiei inovatoare oferite cât și adesignuluiemoțional. Un automobil grozav pentru suflet și minte, ideal pentru mobilitatea urbană modernă din zilele noastre. Suntem încrezători că noua Fabia va scrie un nou capitol în povestea de succes a modelului, că va câștiga noi grupuri de clienți și, în calitate de pilon important al strategiei noastre de creștere, va continua să întărească strălucirea mărcii pe piețele internaționale.

“Noua ŠKODA Fabia este mașina ideală pentru mobilitatea urbană modernă. Este compactă și oferă mult spațiu pentru pasageri și bagajele lor, are un design ingenios, este foarte practică și sigură, adică Fabia noastră reuneşte toate valorile mărcii ŠKODA. În conceperea celei de-a treia generații, scopul nostru a fost să aducem tehnologia inovatoare în segmentul autovehiculelor compacte. Ne-am concentrat asupra mediului înconjurător, asupra eficienței consumului de combustibil, a siguranței și a confortului.Cea de-a treia generație a noii ŠKODA Fabia va crea un impact vizual puternic prin designul său sportiv și emoțional. Faptul că putem oferi acest autovehicul la un preț accesibil dovedește puterea mărcii noastre. Credem că acest automobil excelent va scrie încă un capitol în povestea de succes a modelului Fabiași că va aduce mărcii noi grupuri de clienți.”

“Noul model ŠKODA Fabia Combi reprezintă combinația perfectă între spațiu, funcționalitate și design emoțional. În plus, se distinge prin tehnologia sa modernă. Un automobil modern, actual, care încorporează cele mai bune valori ale mărcii ŠKODA, având cel mai spațios interior din segmentulautomobilelor mici. În același timp îndeplinește cerințele ridicate de conectivitate și personalizare.”

Dr. Frank Welsch, membru al Consiliului de Administraţie ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare Tehnică:
“Designul noii ŠKODA Fabia reprezintă evoluția limbajului de design al mărcii ŠKODA. Pentru prima dată, un autovehicul ŠKODA de serie încorporează elemente din studiul de designVisionC. Cu componente sportive, ŠKODA Fabia este modernă, clară și actuală. Am transferat de asemenea o parte din genele mașinilor noastre de raliu pentru a crea cel mai emoțional design Fabia de până acum.”

“Noua ŠKODA Fabia și noua ŠKODA Fabia Combi sunt adevărate campioane în ceea ce privește caracterul practic și oferă o gamă variată de posibilităţi de utilizare și cel mai mare portbagaj din clasa– sunt mașini ideale pentru mobilitatea urbană modernă și confortabilă,dar și combinația emoţională şi funcţională perfectă.”

Dr. Frank Welsch, membru al Consiliului de Administraţie ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare Tehnică:
“Noua ŠKODA Fabia este o mașină modernă fabricată în Mladá Boleslav. Principalul nostru țel în conceperea noilor modele ŠKODA este reducerea substanțială a consumului de combustibil, a emisiilor și a greutății. Consider că inginerii noștri au făcut față excelent acestei solicitări pentru noile modele ŠKODA Fabia și Fabia Combi cu tehnologia inovatoare a platformei modulare(MQB). Rezultatul este un consum pornind de la doar 3,1 l/100km, emisii de la doar 82g/km şi o masă de mai puțin de 1.000 kg.  Mașinile noastre mici nu au fost niciodată mai prietenoase cu mediul înconjurător și mai economicedecât această nouă generație Fabia.”

“În conceperea noii ŠKODA Fabia, am vrut să aducem cel mai înalt nivel de siguranță în segmentul mașinilor compacte și am reușit să folosim modulele și tehnologia platformei MQB ale Grupului Volkswagen. Drept rezultat, noua ŠKODA Fabia este echipată cu sisteme inovatoare de asistență care până acum se întâlneau cu precădere în clasele auto superioare. Acestea îi oferă modelului Fabia un nivel de siguranță nemaiîntâlnit pentru acest segment și pe care niciun alt autovehicul compact din afara Grupului Volkswagen nu îl poate oferi.”

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing &Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii