Michelin, partenerul șoferilor din întreaga lume, derulează în perioada 1 octombrie - 30 noiembrie o campanie[1] menită să ajute conducătorii auto din România să aleagă anvelopele potrivite pentru iarnă.

Cumpara si castiga
Michelin, partenerul șoferilor din întreaga lume, derulează în perioada 1 octombrie - 30 noiembrie o campanie[1] menită să ajute conducătorii auto din România să aleagă anvelopele potrivite pentru iarnă. Pe perioada campaniei, șoferii pot participa la o acțiune interactivă cu premii pe site-ul www.performanta.michelin.ro și pot câștiga vouchere de carburant la achiziționarea a 4 anvelope Michelin de iarnă. 

„Pentru Michelin, cei mai buni conducători auto sunt cei care ajung cu bine la destinație, în special în condiţii de iarnă, atunci când sunt necesare calități deosebite atât din partea șoferilor, cât și a anvelopelor. Prin intermediul acestei campanii Michelin, dorim să venim în sprijinul șoferilor, ajutându-i să aleagă anvelopele potrivite, care să le asigure o deplasare sigură în timpul iernii”, a afirmat Remi Paupert, Director de marketing pentru anvelope de turism, Europa Centrală și de Sud.

Detalii despre mecanismul campaniei:
O experienţă interactivă, pentru a câştiga o cameră GoPro
Michelin își prezintă anvelopele de iarnă prin intermediul unei acțiuni amuzante și interactive. Consumatorii sunt invitați să viziteze site-ul dedicat, www.performanta.michelin.ro, și să participe la o nouă experiență de condus alături de prietenii de pe Facebook, având șansa să câştige o cameră GoPro în fiecare săptămână.

Șoferii conduc în siguranţă și pot câștiga vouchere de carburant de până la 200 lei
Consumatorii care achiziționează 4 anvelope Michelin de iarnă cu dimensiuni cuprinse între 13” și 16’’ și care se înscriu pe site-ul www.performanta.michelin.ro vor primi după validare vouchere de carburant în valoare de 100 lei. La achiziționarea a 4 anvelope de iarnă cu dimensiuni cuprinse între 17” și 21”, consumatorii pot primi vouchere de carburant în valoare de 200 lei.

Strategia Michelin constă în integrarea mai multor performanţe într-o singură anvelopă, grație tehnologiilor sale de ultimă oră. Acesta este soluția cunoscută sub numele de MICHELIN Total Performance! „Susținem consecvent importanţa alegerii anvelopelor potrivite, nu doar din motive de siguranță, ci și pentru realizarea de economii de carburant, pentru creșterea longevității anvelopelor și pentru o experiență mai plăcută la volan. Acum, alegerea anvelopelor potrivite a devenit o experienţă interactivă datorită platformei Michelin www.michelin.ro, completată de calificativele și observațiile altor utilizatori.” a adăugat Remi Paupert.

Încredere la temperaturi sub 7ºC, pe carosabil umed sau acoperit cu zăpadă şi gheaţă
Pentru anvelope, iarna începe atunci când temperatura coboară sub 7ºC. Este important ca atunci când temperatura scade, anvelopele să rămână flexibile, pentru a permite reducerea distanţei de frânare și creşterea aderenței. Anvelopele de iarnă au nu doar o compoziție diferită de cea a anvelopelor de vară, dar și un design special, cu lamele care asigură o tracţiune excelentă pe suprafeţe acoperite cu zăpadă, așa-numitul „efect de gheară” În plus, noroiul nu poate rămâne blocat în banda de rulare.

Concepute special cu tehnologii inovatoare, pentru rularea în condiții dificile, anvelopele Michelin de iarnă asigură o frânare optimă, o tracțiune și o manevrabilitate superioare.

Și deoarece iarna necesită o pregătire mai atentă pentru rularea în condiții de siguranță, Michelin recomandă: deplasarea atentă, utilizarea anvelopelor iarnă, verificarea regulată a presiunii și echilibrarea anvelopelor de către specialiști.

Anvelopele de iarnă și măsurile de securitate sunt extrem de importante pentru deplasarea pe suprafețe acoperite cu zăpadă sau gheață. Cu ajutorul acestei acțiuni, Michelin ajută consumatorii să se pregătească pentru deplasarea sigură în timpul iernii.

Anvelopele de iarnă pot fi recunoscute cu ajutorul marcajului M+S (noroi și zăpadă) și a simbolului fulg de zăpadă aflate pe flanc. 

Sursa: Irina Dragan, PR Manager Michelin Romania


[1] Mai multe informații privind termenii şi condiţiile campaniei sunt disponibile online la adresa www.performanta.michelin.ro.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii