Design nou, finisaje elegante și un motor pe benzină de 200 cmc pentru noul Ape Calessino 200 HL. Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor utilitare Piaggio, va comercializa în premieră această nouă versiune a legendarului model italian.

Noul APE Calessino 200 HL
Design nou, finisaje elegante și un motor pe benzină de 200 cmc pentru noul Ape Calessino 200 HL. Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor utilitare Piaggio, va comercializa în premieră această nouă versiune a legendarului model italian.

După succesul înregistrat de modelul Ape Calessino 200, Piaggio lansează o nouă versiune a acestui model italian legendar. Este vorba despre noul Ape Calessino 200 HL (High Line), disponibil și în România prin Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio.

Noul Ape Calessino 200 HL combină aspectul său unic și motorul eficient pe benzină de 200 cmc cu stilul modernizat și dotările speciale, precum roata de rezervă exteriorară, a cărei husă prezintă logoul tradițional Ape și este asortată tapițeriei scaunelor, stopurile vopsite asemenea farurilor frontale sau plafonul textil, în culorile steagului Italiei și cu inserții cromate, care delimitează într-un mod elegant cabina șoferului.

Printre finisajele de care beneficiază noul Ape Calessino 200 HL se număra: protecțiile pentru roți cu logo-ul Ape, noi mânere și un nou model de lumini pentru placa de înmatriculare. Designul noului Ape Calessino 200 HL a fost de asemenea revizuit și modernizat, datorită inserțiilor cromate din plafon, finisajelor cu model tartan ale buzunarelor plasate  în partea din spate și capacului torpedoului, marginilor într-o nuanță de brun a scaunelor și finisajelor planșei de bord în același model cu tapițeria scaunelor.

Ape Calessino 200 HL este de asemenea disponibil și în varianta Artic White.

Ape Calessino 200 HL beneficiază de experiența de peste 60 de ani Ape, un vehicul unic ce a devenit parte integrantă a peisajului italian. Ape Calessino posedă un șarm atemporal, fiind asociat imaginii unor dive de altă dată, surprinse de paparazzi deplasându-se în vacanțele pe coasta mediteraneeană cu modelele Ape.

Astăzi, Ape este o legendă, fiind capabil să uimească și să impresioneze prin personalitatea sa unică. Conceput special pentru micii întreprinzători și ideal pentru transportul mărfurilor pe străduțele înguste din zonele istorice ale marilor orașe, Ape a constituit întotdeauna și o alternativă interesantă pentru deplasarea personală.

Noul Ape Calessino 200 HL este tributar istoriei acestui vehicul original, fiind o ofertă exclusivistă de mobilitate șic și elegantă. Aceasta versiune reprezintă reinterpretarea perfecta a designului modelului legendar din anii  ’60 și evocă valorile tipice mediteraneene.

Pisa Motors comercializează acest model în România la prețul de 5.990 Euro + TVA.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii