După ce Edwin Keleti s-a impus în competiția pe asfalt la Sibiu Rally Challenge, duminică, pe circuitul de rally cross, au triumfat Răzvan Trisnevschi (4WD) și Alex Ardelean (2WD).

Sibiu Rally Challenge (macadam)
Răzvan Trisnevschi a câștigat la clasa 4WD.
Alex Ardelean s-a impus la clasa 2WD .
Circuitul de rally cross va fi păstrat
și în programul ediției din 2015.

După ce Edwin Keleti s-a impus în competiția pe asfalt la Sibiu Rally Challenge, duminică, pe circuitul de rally cross, au triumfat Răzvan Trisnevschi (4WD) și Alex Ardelean (2WD). 

Duminică, pe circuitul de rally cross, s-au desfășurat ultimele confruntări din cadrul primei ediții Sibiu Rally Challenge. La clasa mașinilor cu tracțiune integrală (4WD), lupta pentru victorie s-a dat între Florin Crișan (Subaru Impreza) și Răzvan Trisnevschi (Mitsubishi Lancer EVO IX).  În marea finală, care s-a desfășurat pe sistemul cel mai bun din trei manșe, Florin Crișan  a reușit să câștige prima mansă, după care Răzvan Trisnevschi a fost mai rapid în celelalte două confruntări. Podiumul 4WD a fost completat de  Alin Neagoe (Subaru Impreza).

La clasa mașinilor cu tracțiune pe două roți (2WD), Daniel Pohariu (Renaul Clio Williams) a fost cel mai rapid în calificări și sferuri de finală. În prima semifinală, Daniel Pohariu l-a învins apoi pe Dragoș Popa (Dacia Logan), iar în cea de-a doua semifinală Alex Ardelean (Suzuki Swift Sport) a trecut, în două manșe, de Ioan Rogoz (Opel Corsa). În marea finală de la clasa 2WD, Alex Ardelean a câștigat primele două manșe din duelul direct cu Daniel Pohariu și a câștigat Sibiu Rally Challenge pe macadam. Podiumul clasei 2WD a fost completat de Dragoș Popa care a trecut în finala mică de Ioan Rogoz.

„Circuitul de rally cross va rămâne și în programul ediției viitoare a acestui festival. Am văzut dueluri spectaculoase aici și vom avea  în cadrul Sibiu Rally Challenge și provocări pe macadam. Aceasta a fost prima ediție a festivalului dedicat sporturilor cu motor, dar ne gândim deja la anul viitor și deja am început să lucrăm la un program și mai atractiv pentru spectatori”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Sibiu Rally Challenge este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiui Sibiu și susținută de Orange România, partener principal al evenimentului.

Sursa: Sibiu Rally Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii