CITROËN C4 Cactus este finalist în cadrul competiţiei AUTOBEST 2015. Juriul va delibera în prima parte a lunii decembrie, urmând procesul de vot pentru a anunţa până la data de 15 decembrie câştigătorul.

C4Cactus
CITROËN C4 Cactus este finalist în cadrul competiţiei AUTOBEST 2015. Juriul va delibera în prima parte a lunii decembrie, urmând procesul de vot pentru a anunţa până la data de 15 decembrie câştigătorul.

În zilele de 26-27 noiembrie, juriul AUTOBEST va merge la NAVAK, o zonă de testare în apropiere de Belgrad, Serbia, pentru ultimele 4 teste. “Este deja o tradiţie să realizăm una din cele mai relevante şi complexe testări din domeniul auto al media. Fiecare constructor, care a participat deja la unul dintre evenimentele precedente, desfăşurate în centrul de înaltă calitate NAVAK, a observat cu siguranţă organizarea de excepţie şi abordarea profesională a membrilor juriului. Însă, fiecare an aduce o modificare în program. Anul acesta, evenimentul AUTOBEST NAVAK este, fără îndoială, pur şi simplu revoluţionar ” afirmă Ilia Seliktar, Preşedintele Juriului AUTOBEST.

Titlul de “TECHNOBEST 2014” merge la CITROËN pentru noua tehnologie în premieră mondială simplă, accesibilă şi inteligentă “CITROËN AirBump”. Tehnologia protejează autovehiculul împotriva loviturilor şi zgârieturilor uşoare zilnice. Panourile AirBump sunt fabricate din TPU (Poliuretan TermoPlastic) şi conţin capsule de aer mici, care absorb loviturile şi protejează împotriva zgârieturilor. Nu necesită întreţinere şi elimină costurile antrenate de loviturile şi zgârieturile uşoare.
                                                           
Organizaţia AUTOBEST este singurul juriu internaţional Independent, care își concentrează atenţia pe autovehicule ”cel mai bine vândute” existente pe piețele europene. Pentru a deveni câștigător AUTOBEST, un autovehicul trebuie să reprezinte cea mai bună ofertă pentru clasa mijlocie de clienți. Prețul, rețeaua de service, comercializarea pieselor de schimb și versatilitatea reprezintă principalele criterii urmărite în procesul de vot. Design-ul și noile tehnologii de utimă generație reprezintă, de asemenea, criterii importante care vor fi votate. AUTOBEST folosește un sistem de votare  transparent, cu o matrice complexă de 13 criterii în procesul de desemnare a câștigătorului. Lansată acum 12 ani, Organizația AUTOBEST reușește ca folosofia sa de ”cel mai bine vândut autovehicul” să devină și mai justificată astăzi, pe piețele europene în regres - comparativ cu situația de acum 10 ani.

Juriul  AUTOBEST acordă, de asemenea, o atenție deosebită eforturilor pe care industria auto le face. Investiții, noi oportunități de angajare pentru oamenii din regiunea AUTOBEST, fonduri alocate proiectelor ecologice, sprijinul anumitor regiuni ale Europei – toate acestea sunt studiate în profunzime și apreciate de către Juriu.

Anul acesta, membrii Juriul AUTOBEST provin din 15 țări europene (Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Cipru, Fosta Iugoslavie, Republica Macedonia, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina) și reprezintă o piață virtuală de peste 300 de milioane oameni. Fiecare membru al juriului este un jurnalist auto de renume, o voce respectată în țara pe care o reprezintă. AUTOBEST constituie al doilea mare Juriu Auto independent din Europa.

Sursa: Georgiana Patru, Manager PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii