KCMG câștigă etapa din Bahrain, iar G-Drive Racing redevine lider în WEC.

Dunlop lider in WEC cu G-Drive Racing
KCMG câștigă etapa din Bahrain, iar G-Drive Racing redevine lider în WEC.

G-Drive Racing a stabilit cel mai rapid timp pe turul de pistă în calificările la clasaLMP2 pentru a șasea oară din totalul celor 7 etape disputate și a câștigat puncte importante în clasamentul general al campionatului în această etapă a Campionatului Mondial de Anduranță FIA (WEC). Dar echipa franceză Ligier-Nissan nu și-a putut adjudeca și victoria la Bahrain.Tururile piedute din cauza reparațiilor la suspensie au dus la clasarea echipei doar pe locul 4 la finalul etapei, în pofida faptului de a fi fost cea mai rapidă mașină de pe pistă la clasa LMP2 în mare parte din cursă. Locul 4 a fost însă suficient pentru a plasa echipa în fruntea clasamentului WEC după 7 etape disputate.

Mașina care a trecut prima linia de sosire a fost cea a celor de la KCMG. Aceasta a preluat conducerea după o fantastică manevră de depășire executată la mijlocul cursei de 6 ore. Victoria i-a revenit după ce a trecut linia de sosire cu trei tururi de pistă în fața celui mai apropiat competitor.

Pe a treia treaptă a podiumului s-a clasat Oak Racing Morgan-Judd.

Pista abrazivă situată în deșert a solicitat opțiunea de anvelope cu compusul tare.

Matthew Rees, inginer Dunlop:
“Cei de la Ligier au demonstrat din nou o stare de spirit extraordinară și este minunat să îi vezi acolo unde le este locul, în fruntea clasamentului. KCMG a demonstrat că produsul Dunlop performnează excelent pe mai multe tipuri de șasiu, iar rezultatul a arătat cât de puternică este echipa. Condițiile de aici sunt unele din cele mai dure, dar anvelopele au făcut față excelent pe această pistă abrazivă. Putem acum să ne gândim liniștiți la etapa din Brazilia, unde va fi decis titlul clasei LMP2. Va fi un eveniment extraordinar și este bine că este o competiție strânsă la această categorie deschisă din punct de vedere al utilizării anvelopelor.”

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii