Top Gear
BBC Knowledge va difuza în premieră, astăzi, 6 noiembrie, de la ora 22:00, prima parte a documentarului Top Gear – Ediție specială în Africa, care urmărește celebrul  trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May într-o aventură nelipsită de noroi, păduri inaccesibile, crocodili înșelători, dar și peisaje uluitoare.

În prima dintre cele două părți ale ediției speciale, cei trei aventurieri vizitează Africa cu scopul de a descoperi sursa Nilului, cel mai lung fluviu din lume, de peste 6000 km. Inarmați” cu mașini break achiziționate cu un buget limitat, Jeremy, Richard și James sunt încrezători că expediția lor va avea mai mult succes decât cea a exploratorilor care pretind că au descoperit  locul din care izvorăște Nilul, călătorind mai departe și mai repede decât au reușit predecesorii lor – dar singurele unelte pe care le au la dispoziție sunt determinarea, ingeniozitateași trei mașini vechi.

Călătorind spre est,sunt puși în fața unui râu plin de crocodiliși își dau seama că este prea adânc pentru a-l traversa cu mașinile. Acesta este momentul în care Jeremy propune improvizarea unei mașini-bărci care, datorită combinației dintre lemn și sfoară, le facilitează înaintarea peste râu.

După o serie de provocări (trafic îngreunat, alunecări de noroi, orientare dificilă pe hartă), în cel de-al doilea episod echipa își continuă călătoria prin Africa: folosesc o plută pentru a traversa râuri în care se ascund crocodili și o barcă cu care trec peste Lacul Victoria, ajungând în regiunea Serengeti. După sute de kilometri cu mașinile, echipa face o ultimă încercare pentru a ajunge la destinație.

Top Gear – Ediția specială în Africa promite o serie de tentative noroioase, uneori amuzante, si cu siguranță îndrăznețe a celor trei exploratori de-a lungul aventurii lor pe continentul Africii.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficţiune şi divertisment ştiinţific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi ştiinţă până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noştri, animăm discuţiile şi conversaţiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi şi Orange TV.

Sursa: Elena Manolache, PR Executive
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii