BMW i8
BMW i8 a fost desemnat "Maşina Anului 2014" la nivel mondial de către revista Top Gear. Automobilul sport plug-in hybrid a învins o serie de competitori redutabili ai altor constructori premium şi de lux în drumul spre marele premiu.

Echipa editorială Top Gear a apreciat multitudinea calităţilor de care dispune BMW i8. Motorul turbo pe benzină, cu trei cilindri şi o capacitate de 1,5 litri, este combinat cu un electromotor şi oferă o acceleraţie şi o plăcere a condusului remarcabile, iar totul formează un pachet care duce filosofia BMW EfficientDynamics la extrem, cu emisii CO2 de sub 49g/km şi un consum mediu mixt de 1,74 l/100 km.

Charlie Turner, redactor-şef al revistei Top Gear, a declarat: "BMW este un reper în istoria automobilului şi o afirmaţie glorioasă pentru un viitor interesant şi pozitiv. i8 oferă ceva special. Este genul de automobil pe care ar trebui să-l sărbătorim, o viziune frumoasă a viitorului, dar disponibilă acum. Este un succes răsunător pentru BMW i8, iar întreaga echipă a avut o opinie unanimă că BMW i8 merită să fie «Maşina Anului» a revistei Top Gear".

“Greu de crezut, dar câştigătoarea din 2014 este o maşină germană, hibrid şi în care Jeremy intră greu din cauza burţii. Iar asta nu înseamnă decât că maşina respectivă este a naibii de bună”, a declarat Florin Popa, redactor-şef al revistei Top Gear România.

Revista Top Gear este una dintre cele mai influente reviste auto şi de lifestyle la nivel global şi, pe lângă ediţia originală din Marea Britanie, are alte 31 de ediţii internaţionale. Site-ul său are un trafic lunar de 5,5 milioane de utilizatori, în timp ce canalul YouTube al revistei are 3,9 milioane de abonaţi, iar pagina Facebook are aproape 24 de milioane de fani.

Dr. Ian Robertson, membru în Consiliul de administraţie BMW AG, responsabil pentru vânzări şi marketing BMW, a declarat: "Dintotdeauna am ştiut că BMW i8 va fi un automobil care va schimba regulile jocului, iar succesul vânzărilor demonstrează că este un automobil foarte dorit de clienţi. Premiile prestigioase, precum acesta acordat de revista Top Gear, dovedesc că modelul se bucură de recunoaştere globală şi în cadrul industriei auto. În 2015, BMW i3 şi BMW i8 vor juca rolul lor important în asigurarea poziţiei noastre de lider ca cel mai bine vândut şi cel mai inovator constructor auto din lume".

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii