Noua Skoda Superb
Cea mai bună ŠKODA din toate timpurile: design expresiv, tehnologie MQB inovatoare.
La linia de start: Premieră mondială la mijlocul lunii februarie, în Praga.
Noul Superb parcurge cu succes drive testele tehnice finale.

Numărătoarea inversă a început: Noua ŠKODA Superb s-a poziţionat la linia de start. Complet reconcepută, nava-amiral a mărcii ŠKODA a parcurs recent seria de teste finale, printre altele în Europa de Est. Noua ŠKODA Superb este modelul de vârf al gamei ŠKODA. Cu noul său limbaj de design, noi proporţii, tehnologie inovatoare, caracteristici dinamice şi calitatea prelucrării, automobilul a întrecut toate așteptările.

Aflată la a treia generaţie, noua ŠKODA Superb oferă dotări şi caracteristici practice la cel mai înalt nivel, precum şi dimensiuni optimizate. Spaţiul şi dimensiunile portbagajului, caracteristice modelelor ŠKODA, au crescut chiar mai mult şi definesc un nou standard în acest segment auto. Încorporând tehnologia MQB a Grupul Volkswagen, ŠKODA Superb aduce calităţi din clasele auto superioare în clasa medie. Modelul oferă cele mai bune valori în privinţa confortului, sistemelor de infotainment şi conectivitate, a siguranţei, sustenabilității, consumului şi performanţelor.

"Noua ŠKODA Superb este cea mai bună ŠKODA din toate timpurile. Această a treia generaţie a navei noastre amiral va trezi interesul unor noi grupuri de clienţi individuali şi companii. Calităţile modelului Superb accentuează valorile mărcii şi indică viitorul mărci ŠKODA," a declarat Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, preşedintele Consiliului de Administraţie ŠKODA.

Noua ŠKODA Superb va avea premiera mondială la mijlocul lunii februarie 2015, în Praga. Prezentarea la Salonul Auto de la Geneva va urma la scurt timp, în martie. Lansarea pe piaţă este planificată pentru mijlocul anului 2015. ŠKODA Superb reprezintă vârful gamei de modele ŠKODA, încă din anul 2001. În prezent, marca a livrat la clienții din întreaga lume peste 700.000 de exemplare din prima şi a doua generație a modelului ŠKODA Superb.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii