Eduard Croitoru (ROMBAT) si Lucian Sanmartean - Bistrita
Compania bistrițeană ROMBAT l-a premiat pe Lucian Sânmărtean, cel mai bun jucător de fotbal din România în 2014, cu trofeul “Bateria fotbalului românesc”. Acesta simbolizează energia pe care jucătorul a transmis-o prin sport; în plus, fotbalistul a primit baterii pe viață din partea ROMBAT.

În cadrul unui eveniment festiv organizat de Primăria Municipiului Bistrița în care Lucian Sânmărtean a primit titlul de “Cetățean de Onoare” al orașului Bistrița, fotbalistul a mai primit o distincție și de la compania ROMBAT. Eduard Croitoru, Directorul de Marketing și Vânzări al ROMBAT, i-a înmânat un trofeu care să-i amintească jucătorului că în 2014 a fost ca o baterie pentru fotbalul românesc: în toate competițiile în care a evoluat a fost o sursă de energie și inspirație pentru coechipieri.

Sânmărtean și-a pus amprenta în evoluția celui mai important club din România, Steaua București, și a ajutat echipa să câștige Liga 1 în sezonul 2013-2014.

Pasele inteligente, viteza de reacție și șuturile spectaculoase sunt doar câteva dintre calitățile care l-au recomandat pe Lucian Sânmărtean drept un jucător de bază în echipa națională de fotbal a României, unde evoluțiile bistrițeanului au ajutat la un parcurs excelent în preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016.

“Încă de la începutul anului am urmărit cu plăcere meciurile lui Lucian Sânmărtean și ne-am bucurat alături de toți bistrițenii de reușitele sale spectaculoase. La fel ca ROMBAT, Lucian este un produs 100% bistrițean care a reprezentat România cu mândrie în toate meciurile din acest sezon. Din acest motiv îi oferim acest trofeu și baterii ROMBAT pe viață”, a declarat Eduard Croitoru, Directorul de Marketing și Vânzări al ROMBAT.

ROMBAT este o companie implicată în comunitatea locală, care a desfășurat de-a lungul timpului mai multe proiecte menite să îmbunătățească viața bistrițenilor.

Sursa: Radu Restivan, Rombat Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii