Honda CR-V
Cu 523 de unitati livrate in decursul anului 2014, Honda Trading Romania a reusit sa inregistreze o crestere a vanzarilor dupa trendul negativ din ultimii cinci ani, marcand un moment important de inflexiune in evolutia brandului nipon pe piata din Romania.

Cel mai popular model Honda pe piata din Romania ramane, ca si in anii precedenti, SUV-ul CR-V, ce a totalizat 247 de unitati, aproximativ 46,7% din totalul vanzarilor Honda pe piata interna. Pe pozitia a doua in topul vanzarilor se afla modelul Civic, cu 152 de unitati livrate in 2014, urmat de Accord (77 unitati), Civic Sedan (26 unitati) si Jazz (23 unitati). Fata de aceeasi perioada a anului 2013, livrarile Honda au crescut cu 20 de unitati, aproximativ 4%.

aca anul 2014 a fost un punct de inflexiune pentru Honda, 2015 se anunta a fi unul de confirmare a revenirii, atat la nivel european, cat si in Romania. In vederea acestui deziderat, anul 2015 va marca debutul unei game complet noi, incepand cu noul Civic in luna martie, noul CR-V in luna aprilie si noile modele HR-V si Jazz in ultima parte a anului. Ca o surpriza pentru pasionatii marcii Honda, in vara anul 2014 va fi lansat oficial si noul Civic Type R ce anunta performante dinamice de exceptie in sfera modelelor hot-hatch.

Lansarea noului CR-V marcheaza si debutul propulsorului diesel 1.6 i-DTEC si 160 CP, cel mai nou membru al familiei Earth Dreams. Noul motor va fi disponibil atat in conjuctie cu o transmisie manuala cu 6 trepte cat si cu noua transmisie automata cu 9 trepte, in premiera pentru Honda. Noul motor va fi disponibil exclusiv pe versiunile cu tractiune integrala.

O alta noutate importanta este introducerea sistemului de infotainment Honda Connect, ce va rula cea mai noua versiune a sistemului de operare mobil Android 4.0.4. prin intermediul unui procesor de ultima generatie produs de NVIDIA (Tegra 3). Honda Connect va debuta oficial in Romania in martie pe noul Civic si va disponibil pana la sfarsitul anului pe toata gama 2015.

Sursa: Bogdan Stan, Area Sales Coordinator HONDA TRADING ROMANIA 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii