Hyundai i20 WRC 2015
Inaintea startului in Raliul Monte-Carlo, prima etapa din sezonul 2015, Hyundai Motorsport a semnat noi parteneriate cu: Hyundai Mobis, Hyundai WIA si Hyundai Steel.
Echipa a semnat un contract si cu tanarul olandez Kevin Abbring, care va fi pilotul oficial de teste in 2015.

Cu putin timp inaintea startului in Raliul Monte-Carlo, o serie de nume noi s-au alaturat echipei Hyundai Motorsport pentru cel de-al doilea sezon in Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Succesul obtinut de Hyundai Motorsport in sezonul de debut din WRC s-a resimtit pe pietele din intreaga lume, unde marca Hyundai este prezenta. Ca urmare a rezultatelor din 2014, inclusiv dubla memorabila din Raliul Germaniei, o serie de companii afiliate Hyundai s-au alaturat echipei in calitate de parteneri oficiali.

Compania de piese si accesorii auto Hyundai Mobis, producatorul de solutii automatizate Hyundai WIA si producatorul de otel Hyundai Steel vor fi parteneri oficiali ai echipei Hyundai Motorsport incepand cu Raliul Monte-Carlo, prima etapa din sezonul 2015. Toate logourile acestor marci vor fi vizibile pe modelele Hyundai i20 WRC inscrise in competitie.

Sunt incantat sa anunt noii nostri parteneri, pentru sezonul 2015, Hyundai Mobis, Hyundai WIA si Hyundai Steel. Sunt sigur ca va urma inca un sezon interesant”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

Hyundai Motorsport a anuntat si semnarea contractului cu olandezul Kevin Abbring, care va fi pilotul oficial de teste in acest sezon. Abbring, care va implini 26 de ani saptamana viitoare, a participat la cateva sesiuni de teste si in 2014, iar inginerii au considerat ca poate contribui la dezvoltarea echipei in acest sezon.

Abbring, care a participat anul trecut in Campionatul European de Raliuri FIA (ERC), dar si la Raliul Frantei, etapa din WRC, va avea ca obiectiv principal dezvoltarea noii generatii a modelului i20 WRC si va lua startul si la cateva etape din Campionatul Mondial, impreuna cu Sebastian Marshall, copilotul sau.

Astept cu nerabdare sa lucrez cu o echipa de oameni proactivi si sa contribui la dezvoltarea noii generatii a modelului i20 WRC. Am urmarit cu atentie primul lor sezon din WRC si este clar ca au depasit asteptarile tuturor”, a mentionat Kevin Abbring.

Sunt bucuros ca l-am inclus pe Kevin in echipa noastra de piloti pentru 2015. Este extrem de talentat si trebuie urmarit in viitor. Ne-am asumat rolul de constructor implicat oficial in WRC si sustinem tinerele talente. Am fost impresionati de modul de abordare in cadrul testelor din sezonul trecut si am urmarit evolutiile sale din campionatul european si mondial. Are o mare experienta pe suprafete diferite, iar contributia sa la dezvoltarea noului model va fi foarte importanta”, a adaugat si Michel Nandan, directorul echipei.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii