Festivalul Automobilistic International 2015
Cu ocazia celei de-a 30 a ediţii a Festivalului Auto Internaţional, Linda Jackson, director general al Mărcii CITROËN, a primit premiul  « Cel mai frumos interior al anului », acordat modelului CITROËN C4 Cactus. Titlul, oferit de un juriu format din experţi din diferite domenii, recompensează efortul echipelor de design interior ale CITROËN. Atractiv, spaţios şi funcţional, interiorul C4 Cactus transpune ocupanţii într-un univers al confortului şi călătoriilor.

Anual, în centrul Invalides, Festivalul Auto Internaţional prezintă o expoziţie pe tema concept car-urilor şi designului, premiind cele mai bune proiecte auto şi artistice ale anului. Premiile sunt acordate de un juriu format din experţi şi pasionaţi din lumea curselor de automobile, arhitecturii, design-ului, modei, culturii şi presei.

Prezidat anul acesta de arhitectul Jean-Michel Wilmotte, juriul celei de-a 30 a ediţii a acordat noului CITROËN C4 Cactus premiul pentru cel mai frumos interior. Premiul recompensează modelul de serie care încarnează un demers cu adevărat ambiţios, în materie de design interior, volume armonioase şi alegerea perfectă a culorilor şi materialelor.

Extrem de aerisit, habitaclul oferă atât şoferului cât şi pasagerilor mai mult spaţiu şi confort: această strategie de design este cea care a stat la baza conceperii interiorului noului CITROËN C4 Cactus, convingând juriul să acorde premiul. Ambianţa interioară este deosebit de modernă şi aerisită. Planşa de bord, rafinată şi flotantă, integrează în partea superioară un spaţiu de depozitare generos, cu acces facil, creat prin integrarea airbag-ului pasager în pavilion, fiind o adevărată premieră mondială. Scaunele oferă un confort optim, graţie design-ului de tip ”sofa”. De altfel, ecranul tactil de 7" « regrupează numeroase comenzi şi eliberează planşa de bord ».

C4 Cactus a atras deja pe lângă juriu și un număr mare de clienţi cu peste 42.000 unităti vândute în 2014.

Festivalul Auto Internaţional a fost deschis catre publicul larg în perioada 28 Ianuarie -1 februarie şi a prezentat Conceptul CACTUS la baza versiunii de serie C4 Cactus, precum și modelul C-Elysée WTCC, campion mondial în 2014.

Sursa: Georgiana Pătru, Manager PR Trust Motors S.R.L
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii