Tripleta marcatoare înscrie din nou goluri pentru România într-un meci amical cu oameni de afaceri pasionați de fotbal din Dubai.

LBJ Football Event 095
Tripleta marcatoare înscrie din nou goluri pentru România într-un meci amical cu oameni de afaceri pasionați de fotbal din Dubai.

În perioada 19-25 februarie a.c. LBJ EVENTS organizează Cupa Oamenilor de Afaceri, un eveniment inedit ce aduce în Dubai nume importante ale fotbalului românesc pentru un meci amical cu reprezentanți ai mediului de business din România și Dubai. În această perioadă, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Giani Kiriță și Dorin Zotinca vor fi ambasadorii fotbalului românesc în patria dunelor de nisip și a experiențelor de tip safari, marcând încă o dată pentru România în amicalul oamenilor de afaceri.

Compania Luxury Business Journey Events, ce oferă asistență și servicii auxiliare de transport și evenimente oamenilor de business aflați în călătorii de afaceri din România în Dubai și invers, dedică luna februarie fotbalului, și organizează prima ediție a Cupei Oamenilor de Afaceri. Evenimentul marchează o inedită întâlnire a două culturi extrem de diferite și deschide perspectiva către noul concept de călătorii de afaceri pe care LBJ EVENTS îl propune clienților săi de a face afaceri întodeauna cu plăcere.

Amicalul oamenilor de afaceri din România și Dubai îi va avea ca protagoniști atât pe reprezentanții Federației Române de Fotbal, cât și pe reprezentanții companiilor partenere ale LBJ EVENTS: Goodyear și Infrafit, precum și pe câțiva din antreprenorii din mediul de afaceri din Dubai.

Jean Vlădoiu, Președintele Asociației Suporterilor în cadrul FRF:
Pentru mine este o provocare să joc în Dubai. La 46 de ani nu mai sunt în formă ca la 20, dar voi marca sigur unu sau două goluri. Am fost și rămân un profesionist și îmi doresc ca asta să se vadă în tot ceea ce fac: fotbal, loc de muncă, afaceri. Felicit LBJ EVENTS pentru inițiativă și sper să mă întroc acasă cu una din cele mai exotice cupe din palmares.

Miodrag Belodedici, Președinte al reprezentativelor de copii și juniori din cadrul FRF:
De când mă știu am iubit mingea și mi-am dorit să joc mereu. Amicalul din Dubai este ca o reîntoarcere acasă și voi juca cu mare drag. Va fi o plăcere să fiu din nou pe teren, echipat la șort și să îmi doresc să adaug încă o cupă la palmares.

Giani Kiriță:
”De abia aștept să intru pe teren. Pentru mine nu e doar un amical. Și nu merg în Dubai doar ca să mă distrez. Un jucător profesionist va intra întotdeauna pe teren cu un singur scop: să câștige. Dubai este o destinație care a devenit din ce în ce mai importantă pentru noi toți, atât turistic cât și pentru afaceri. Este impresionant cât de mult se dezvoltă acest oraș și ce noi oportunități crează de la un an la altul. Meciul din Dubai va fi unul pe cinste, în care voi inscrie mult.”

Dorin Zotinca, antrenor:
Vom forma o echipă extraodinară de seniori, toți profesioniști în ceea ce facem. Suntem pregătiți, atât noi cât și adversarii noștri și va fi un meci în care toți ne vom simți foarte bine, ne vom încărca bateriile și vom reveni cu o nouă energie. Cel puțin eu asta aștept de la acest amical din Dubai al LBJ EVENTS”.

Sergiu Negru, Managing Partner la Luxury Business Journey Events:
Prin acest eveniment ne-am propus să aducem ceva din tradiția și specificul românesc în țara dunelor de nisip pe de o parte și a opulenței oferite de Dubai pe de alta, pentru un schimb cultural cât mai autentic. Evenimentul vine de asemenea în sprijinul noului nostru concept de călătorii de afaceri, prin care subliniem faptul că afacerile trebuie să fie întodeauna o plăcere și să arătăm că luxul nu este un moft, ci simbolul unui înalt standard de calitate și al perfromanței și succesului în afaceri. Cupa noastră nu este o Cupă pentru amatori, ci este o Cupă pentru profesioniști de top în mediul de afaceri din România și Dubai.”

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii