Un nou concept de servicii de călătorii profesionale lansat acum pe piață de un operator de servicii turistice dedicat exclusiv călătoriilor România-Dubai.

LBJ EVENTS
Un nou concept de servicii de călătorii profesionale lansat acum pe piață de un operator de servicii turistice dedicat exclusiv călătoriilor România-Dubai.

Compania cu capital 100% românesc și sediul în Dubai, axată pe oferte de turism și de servicii de suport pentru cei aflați în călătorii de afaceri, Luxury Business Journey (LBJ)Events, își extinde gama de servicii oferite clienților săi cu un nou concept de turism de business ce vine strâns legat de cel de turism de plăcere. Confort deplin și 100% confidență pentru un nivel optimizat al costurilor și pentru un management eficient al timpului sunt noile beneficii oferite companiilor și clienților interesați să desfășoare operațiuni de afaceri pe ruta România-Dubai.

Activă pe piața din România cu servicii specializate pentru companiile care desfășoară regulat călătorii de afaceri peste tot în țară, dar și pe piața afacerilor de lux din Dubai cu servicii specifice de "rental with a driver", LBJ EVENTS oferă acum companiilor din România, dar și clienților din Dubai care doresc să își extindă afacerile la noi în țară, o gamă extinsă de servicii integrate, gândite până la cele mai mici detalii,de la transport la acces la internet și telefon, combinate cu servicii de rezervări, procurări bilete ș.a.

Prin noul concept de călătorii de afaceri pe care LBJ EVENTS îl propune clienților săi, afacerile devin o plăcere, clienții descoperind nu numai avantajele ce decurg din economia de timp și de bani de care beneficiază prin serviciile integate de la transportul cu limuzina pe tot parcusul călătoriei și până la organizarea întâlnirilor de afaceri, ci și plăcerea unei călătorii de loisire prin care pot descoperi frumusețile și atracțiile turistice din Dubai și respectiv din România.

”Aici am câștigat deja suficientă expertiză profesională și ne-am format o bună reputație în rândul clienților interesați de o călătorie confortabilă și de o economie de timp atât de necesară afacerii lor prin închirierea unei limuzine cu șofer”, a precizat Sergiu Negru, Managing Partner la Luxury Business Journey Events.”În momentul de față, ceea ce oferim clienților noștri este mai mult decât timp și bani, prin aportul pe care serviciile noastre îl aduc eficientizării managementului timpului clienților noștri și prin optimizarea costurilor legate de închirierea unei mașini, de amenzile pe care le-ar putea plăti în cazul în care ar încălca reguli de circulație într-unul din cele două state, de timpii de staționare în benzinării, în trafic, în service, în parcări etc. O călătorie de afaceri este de acum o experiență memorabilă, integrată”, a mai precizat acesta.

Prin serviciile pe care le oferă, LBJ EVENTS rămâne o companie dedicată standardelor înalte și serviciilor de lux, prin care nevoile de afaceri cele mai sofisticate găsesc răspunsul cel mai bun.

Pentru mai multe informații despre LBJ EVENTS, vizitați www.lbj-dubai.com sau pagina de Facebook www.facebook.com/luxury.business.journey.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii