Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi se află pe locul secund în Production Cup din WRC 2, după primele două speciale din Raliul Mexicului.

Simone Tempestini  Matteo Chiarcossi - Raliul Mexicului
Simone Tempestini pe locul secund după primele două probe special.
Vineri sunt programate 8 probe speciale cu o lungime de 145,13 km.
Atmosferă incredibilă la startul festiv în Raliul Mexicului.

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi se află pe locul secund în Production Cup din WRC 2, după primele două speciale din Raliul Mexicului. 

Prima zi din Raliul Mexicului a fost una scurtă cu doar două probe speciale: una pe străzile din Guanajuato de 1 kilometru și o super specială de 4,6 kilometri.

În aceeași zi au fost însă programate shakedown-ul, prezentarea oficială și startul festiv. “Am avut mici probleme la shakedown și nu am reușit să parcurgem proba decât o singură dată. În aceste condiții, pentru noi primele două probe speciale ale raliului au fost ca un shakedown”, a spus Simone Tempestini.

Echipajul Napoca Rally Academy a încheiat ziua pe locul secund în Production Cup din WRC 2, la cinci secunde în spatele campionului mondial, la această categorie, Max Rendina. “Totul s-a desfășurat într-o atmosferă incredibilă. A fost foarte mult public și m-am simțit excelent. Vineri începe cu adevărat acest raliu și aici viteza nu înseamnă totul. Trebuie să găsim un echilibru, să menajăm mașina pe probele dure și să atacăm atunci când se poate. Sper ca împreună cu echipa șă facem și aici o treabă bună”, a mai adăugat juniorul NRA.

Vineri, în ziua a doua din Raliul Mexicului, vor fi programate 8 probe speciale cu o lungime de 145,14 km. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii