În acest an, Salonul Auto de la Geneva va aduce premiera mondială a noului MINI Countryman Park Lane, o ediţie specială a acestui model versatil cu patru uşi, hayon larg şi - opţional - sistem de tracţiune integrală ALL4.

MINI la a 85-a editie a Salonului International Auto de la Geneva
În acest an, Salonul Auto de la Geneva va aduce premiera mondială a noului MINI Countryman Park Lane, o ediţie specială a acestui model versatil cu patru uşi, hayon larg şi - opţional - sistem de tracţiune integrală ALL4. Marca are o tradiţie bogată în prezentarea de ediţii speciale. Acestea subliniază opţiunile bogate de personalizare şi individualizare disponibile pentru fiecare model al mărcii.

Designul exclusivist şi dotările modelului scot în evidenţă conceptul de spaţiu variabil pe care îl propune MINI Countryman, precum şi atitudinea sportivă pe orice suprafaţă. Un alt membru al noii familii MINI se remarcă prin experienţa excepţională de la volan: noul MINI John Cooper Works oferă pasiunea pură pentru performanţe mulţumită şi a celor 55 de ani de experienţă în motorsport şi printr-un motor care este mai puternic decât orice s-a folosit vreodată la un model de serie al mărcii.

MINI John Cooper Works este cel mai recent şi cel mai rapid model al mărcii. Conceptul caroseriei este bazat pe cel al noului MINI Hatch cu trei uşi, care acum abordează şoselele cu o atitudine sportivă şi o eficienţă ce au fost extinse, confort optimizat la călătoriei, spaţiu interior mărit şi dotări cu echipamente inovatoare.

Prezentat şi el vizitatorilor Salonului Auto de la Geneva în perioada 5-15 martie 2015, noul MINI Hatch cu cinci uşi 5 îndeplineşte cerinţele de spaţiu suplimentar şi acces convenabil în spate.

Sportiv de top în segmentul automobilelor mici: noul MINI John Cooper Works
Încă o dată, logo-ul John Cooper Works pe un MINI este un semn inconfundabil al plăcerii extreme a condusului în traficul cotidian. Cea mai recentă versiune MINI John Cooper Works combină pasiune deosebită pentru curse cu calităţile optimizate ale celei mai recente generaţii MINI. Complet nou, motorul de 2,0 litri, cu patru cilindri, cu tehnologie MINI TwinPower Turbo Technology oferă o putere maximă de 170 kW/231 CP, ceea ce-l face cel mai puternic propulsor care a fost disponibil vreodată pe un model de serie al mărcii.

Dezvoltat cu ajutorul experienţei în motorsport şi având detalii tehnologice la nivelul suspensiei, caroseriei şi cockpitului care sunt armonizate perfect cu nivelul înalte de performanţe. Pachetul general pentru performanţe extreme include suspensie sport cu sistem sport de frânare Brembo, jante exclusive John Cooper Works din aliaj uşor, kit aerodinamic John Cooper Works, prize de aer foarte largi şi un interior specific cu ambianţă de automobil sport.

Noul MINI John Cooper Works sprintează în 6,3 secunde la 0 la 100 km/h. Cu transmisia Steptronic cu şase trepte, disponibilă ca alternativă la transmisia manuală cu şase trepte, sprintul se realizează în doar 6,1 secunde. Mai mult, în combinaţie cu transmisia automată, consumul de combustibil al noului MINI John Cooper Works, în conformitate cu ciclul de testare EU, este redus la 5,7 l/100 km (emisii CO2: 133 g/km).

Versatil, individual, exclusiv: noul MINI Countryman Park Lane
MINI a intrat într-o nouă fază a poveştii sale de succes prin aventurarea în segmentul premium al clasei compacte. MINI Countryman combină stilul distinctiv al mărcii cu un interior versatil şi generos. Agilitatea MINI caracteristică în termeni de reacţie la condus este experimentată într-o manieră nouă datorită poziţiei înalte a scaunelor şi câştigă o dimensiune fascinantă suplimentară în combinaţie cu sistemul opţional de tracţiune integrală ALL4. Noul MINI Countryman Park Lane întruchipează, mai atractiv şi mai exclusiv ca niciodată, calităţile versatile ale acestui talent multilateral.

Stilul său individual de calitate înaltă este subliniat de un concept de design şi culoare ce a fost dezvoltat special pentru această ediţie a modelului. Caroseria finisată în Earl Grey metalizat este combinată cu o variantă de culoare complet nouă, Oak Red, pentru acoperiş şi capacele oglinzilor retrovizoare, precum şi cu benzi sport de aceeaşi culoare ca dotare opţională. MINI Countryman Park Lane accentuează cu multă îndrăzneală caracterul sportiv clasic prin jantele de 18 ţoli, din aliaj uşor, în design Turbo Fan Dark Grey şi pachetul optic MINI ALL4 Exterior, care include elemente argintii de caroserie pentru barele faţă şi spate, precum şi pentru pragurile laterale. Logo-urile de pe hublourile laterale şi suprafaţa cockpitului poartă inscripţia "Park Lane", aşa cum apare şi pe pragurile uşilor. Suprafeţele interioare în nuanţă Cross Stripe Grey au fost şi ele concepute exclusiv pentru MINI Countryman Park Lane. Acestea vin împreună cu decoraţiunile pentru uşi şi consola centrală în culoarea Carbon Black, ceea ce creează o ambianţă sportivă premium în interior.

Opţional, MINI Countryman Park Lane este disponibil cu sistem de tracţiune integrală ALL4 pentru toate variantele modelului. Ediţia modelului poate fi combinată cu un pachet superior de echipamente. La MINI Countryman Park Lane Chili, dotările suplimentare ale acestui talent multilateral includ proiectoare LED pentru ceaţă, scaune sport cu material textil/piele, aer condiţionat automat, buton Sport, senzor de ploaie cu control automat al luminilor de condus, volan sport îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale şi pachet de stocare şi de lumini.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii