Noul MINI cu Chrome Line Exterior Deluxe
Are plăcerea condusului în gene - iar cromozomii se pare că sunt responsabili şi pentru apariţia uluitoare. Noul MINI este strălucitor oriunde ar merge, dar echiparea specială Chrome Line Exterior Deluxe îl transformă, în cele din urmă, într-un model cu totul irezistibil. De decenii, suprafeţele cromate au fost utilizate pentru faruri, stopuri şi conturul grilei radiatorului, precum şi pentru alte elemente caracteristice de design: în premieră, această particularitate este extinsă la întreaga caroserie. Efectul este convingător instantaneu: prin Chrome Line Exterior Deluxe, MINI reflectă la nivel global conştientizarea estetică a mărcii.

Echiparea specială şi exclusivă, care a fost dezvoltată special pentru MINI Hatch cu trei uşi, va fi prezentată în premieră, la data de 1 aprilie 2015, unui grup restrâns de invitaţi. Ca măsură de precauţie, MINI le-a specificat în mod expres fotografilor care vor fi prezenţi la eveniment că este obligatorie purtarea ochelarilor de soare şi că nu este permisă utilizarea bliţurilor ca urmare a reflecţiilor foarte puternice.

Echiparea specială Chrome Line Exterior Deluxe reprezintă continuarea constantă a principiului de design care a fost urmat încă de la lansarea versiuni clasice Mini în 1959. Cromul, ca întruchipare a detaliilor vizuale unice, a fost o parte a tradiţiei MINI la fel ca sentimentul go-kart şi instrumentul central din cockpit. Strălucirea sa sofisticată atrage atenţia asupra acelor particularităţi de design care au fost caracteristice pentru MINI de-a lungul deceniilor şi au creat originalul din segmentul premium al automobilelor de clasă mică. MINI a obţinut, în cele din urmă, statutul unei opere de artă complet integrată. Prin urmare, întregul automobil ar trebui să aibă o suprafaţă cromată ca dotare opţională.

Noua dotare cu echipamente speciale va avea impact şi asupra proceselor de producţie de la uzina MINI din Oxford (Marea Britanie). Luminile halei vor fi reduse automat în timpul asamblării noului MINI Hatch (trei uşi) cu Chrome Line Exterior Deluxe. Mai mult, viteza de funcţionare a benzii transportoare va fi redusă astfel încât angajaţii să aibă posibilitatea de a-şi verifica ţinuta şi frizura în reflexia caroseriei MINI.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii