VIVA CAFE
Șoferii se pot bucura acum, alături de serviciile ireproșabile din stațiile OMV, și de experiența unei cafele delicioase: noua cafea VIVA, o specialitate italiană, obținută din boabe atent prăjite, astfel încât să îi ofere un gust inconfundabil.

Experiența perfectă a cafelei la OMV
“Confortul și starea de bine sunt esențiale când vorbim despre așteptările șoferilor. De aceea,  dezvoltăm permanent gama de produse, pentru a ne asigura că le putem oferi clienților noștri doar servicii de top și o experiență desăvârșită,” a declarat Dl. Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail.

“Clientul modern consumator de cafea este pretențios, cu un simț dezvoltat în ceea ce privește aprecierea calității cafelei, dar și a ambientului ce trebuie să o completeze. O ceașcă bună de cafea este simbolul unui moment de bucurie zilnică. De aceea, la OMV acordăm o importanță aparte acestor clipe speciale de-a lungul zilei. În fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienți în cele aproximativ 1.400 de stații OMV din nouă țări. 30 de milioane de cafele sunt consumate în fiecare an. Am investit ani întregi în desăvârșirea universului cafelei VIVA pentru a le oferi întotdeauna clienților noștri cea mai bună cafea și atmosfera ideală pentru o experiență memorabilă,” explică Klaus Jürgen Schneider.

Nou: Specialitate italiană proaspăt prăjită
Noua cafea VIVA provine de la renumiții maeștri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentați baristas din lume, alături de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumătate de an la crearea rețetei noii cafele VIVA. Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiană perfectă, bazată pe procesul de prăjire fină, tipic italian. Boabele au fost atent selecționate și prăjite pentru a oferi aroma perfect echilibrată și crema fină a cafelei ideale.

Alberto Pipan, R&D și Quality Manager Gimoka declară: “Ultimele luni au fost cu adevărat provocatoare pentru noi toți deoarece am lucrat la rafinarea tuturor detaliilor și nuanțelor pe care le implică dezvoltarea aromei și cremei cafelei pe care o oferim acum. Suntem cu toții foarte mândri de rezultat – aroma noii cafele VIVA a impresionat cu siguranță toți clienții și partenerii noștri din stațiile OMV în care a fost degustată până acum.”

O varietate de specialități din cafea și training permanent al echipei VIVA
Noua cafea VIVA este disponibilă de acum, în exclusivitate, în toate stațiile OMV. Specialități variate și delicioase de cafea sunt pregătite pe loc, cu mare atenție, de către echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato și multe altele. Desigur, toate deliciile VIVA pot fi  luate și la pachet pentru o calătorie excelentă.

“Experții noștri în cafeaua VIVA înțeleg importanța utilizării corecte a setărilor aparatelor de cafea, temperaturile corecte, cât și precizia necesară în crearea spumei de lapte perfecte. Toți angajații din echipa VIVA beneficiază de traininguri la nivel avansat, asfel încât să asigure o servire impecabilă a specialităților din cafea, în fiecare zi. În acest fel, putem garanta că experiența noii cafele VIVA îi va încânta pe clienții noștri – este pur și simplu experiența optimă a cafelei,” punctează Dna. Mădălina Ene – Gastro Manager în România.

Un nou stil de comunicare și o nouă promovare
Introducerea noii cafele VIVA este susținută de o campanie de publicitate care prezintă universul cafelei VIVA într-un nou design, de impact. Focusul este brandul VIVA, prezentat în mod susținut prin oferta de produse și imagini ale lumii moderne a cafelei.

Introducerea noii cafele VIVA reprezintă un pas definitoriu în dezvoltarea continuă a rolului de lider în calitate al OMV pe piața de carburanți și răspunde preferințelor consumatorilor entuziaști de cafea, cu gusturi rafinate, care ne vizitează cu drag zilnic pentru a savura o cafea.

Sursa: Cosmina Tapliuc, PR Executive MSLGROUP.RO
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii