Mercedes-Benz a combinat două segmente diferite de autoturisme, fiecare cu stilul său propriu, pentru a crea un nou model: Mercedes-Benz GLE Coupé.

Mercedes-Benz GLE Coupé
Mercedes-Benz a combinat două segmente diferite de autoturisme, fiecare cu stilul său propriu, pentru a crea un nou model: Mercedes-Benz GLE Coupé. În cazul acestui automobil de excepție, natura sportivă a unui coupé se îmbină în mod ideal cu imaginea marcantă a unui SUV. Pe lângă faptul că este capabil de performanțe dinamice de excepție pe șosea, GLE Coupé arată și impresionant. Datorită liniilor laterale ce par să plutească spre spatele mașinii, habitaclului jos și alungit, grilei radiatorului cu stema Mercedes-Benz amplasată central, precum și spatelui cu design spectaculos, GLE Coupé afișează trăsături demne de un veritabil coupé Mercedes-Benz. La momentul lansării pe piață, GLE Coupé va fi disponibil cu motorizări pe benzină și diesel cu puteri cuprinse între 190 kW (258 CP) și 430 kW (585 CP). O noutate în gamă o reprezintă GLE 450 AMG, primul reprezentant al unei noi linii de modele sport Mercedes-AMG, o variantă foarte atractivă, deoarece oferă o gamă largă de dotări standard. În plus, este echipat și cu sistemul de control dinamic al mașinii DYNAMIC SELECT, sistemul de direcție Sports Direct-Steer și sisteme de asistență pentru șofer specifice Mercedes-Benz. GLE Coupé este echipat standard cu transmisia cu nouă rapoarte 9G-TRONIC și cu sistemul de tracțiune integrală permanentă 4MATIC. GLE Coupé poate fi comandat și în România, la prețuri începând de la 56.750 euro fără TVA.

„Noul GLE Coupé combină în mod ideal atributele unui coupé: sportivitate, dinamism și agilitate cu robustețea și versatilitatea unui SUV”, afirmă Prof. Dr. Thomas Weber, membru în Consiliul de Administrație, responsabil pentru Cercetare și Dezvoltare Mercedes-Benz Cars, atunci când oferă o caracterizare a celui mai nou membru al familiei de modele Mercedes-Benz. GLE Coupé este ultimul sosit în portofoliul de succes al gamei de coupé-uri Mercedes-Benz. Pe lângă clasicele modele cu două portiere C, E, S și cele cu patru portiere CLS și CLA, noul coupé al mărcii este o interpretare individuală specială a fizionomiei segmentului din care face parte.

„Pentru Mercedes-Benz, GLE Coupé este deschizător de drumuri pentru un segment de mașini foarte versatile. Ne va permite să câștigăm clienți noi pentru marca noastră”, spuneOla Källenius, Membru al Boardului Mercedes-Benz Cars responsabil pentru Marketing și Vânzări, comentând introducerea noului model în portofoliul mărcii.

DYNAMIC SELECT, sistemul de control dinamic al mașinii: cu adevărat versatil - de la comportament dinamic sportiv la unul echilibrat și confortabil
GLE Coupé va fi simțit de șofer ca un coupé sportiv veritabil încă de la primele momente petrecute la volan. În ciuda unei poziții mai înalte de condus, demnă de un SUV și a unei vizibilități de jur-împrejur care nu poate fi egalată de un coupé clasic, pasagerii vor simți că se află mai curând într-un automobil sport decât într-unul gata de off-road. Sunetul lui GLE Coupé amintește de mașini sport puternice și împreună cu un răspuns foarte direct, spontan al mașinii la orice comandă, noul model promite să ridice pulsul şoferului. Pe de altă parte, GLE Coupé poate să creeze pasagerilor și un sentiment suprem de calm și confort, cu o dinamică la rulare liniștită. Aceste două lumi atât de diferite pot fi experimentate de obicei în două automobile separate – într-un coupé veritabil sportiv, agil și într-un SUV confortabil și ușor de condus. Noul GLE Coupé este însă diferit: sistemul DYNAMIC SELECT oferă o marjă foarte largă a dinamicii condusului și combină cele două lumi diametral opuse într-un singur automobil.

Mercedes-Benz GLE Coupé
GLE 450 AMG – primul model „AMG sport”
Exercițiul de echilibru între o rulare extrem de sportivă și una totuși confortabilă a fost realizat într-un mod desăvârșit în GLE 450 AMG. Fiind primul model „AMG sports”, GLE Coupé echipat cu motorul V6 reprezintă un model foarte atractiv prin care puteți accede în lumea mașinilor sport ale brandului de performanță AMG.

„GLE 450 AMG Coupé este primul nostru model dintr-o serie nouă, în care vor fi integrate în viitorul apropiat și mai multe modele ce oferă emoție și performanțe la un nivel foarte ridicat. Noile modele Mercedes-AMG ne-au permis să facem tehnologia veritabilă a mașinilor sport și fascinația motorsport-ului mult mai accesibile”, declară Tobias Moers, Președintele Consiliului de Administrație a Mercedes-AMG GmbH. „Fiecare automobil din Affalterbach onorează promisiunea mărcii către șofer - Driving Performance.”

Noile modele „AMG sports” sunt modele sport excepționale care onorează promisiunea de a oferi performanțe sportive, tracțiune integrală permanentă standard și sisteme sofisticate pentru șasiul mașinii. Sistemul DYNAMIC SELECT oferă moduri de rulare și implicit comportament al mașinii complet diferite: INDIVIDUAL, COMFORT, SLIPPERY, SPORT și SPORT+, care pot fi selectate de către șofer prin intermediul unui controller rotativ amplasat pe consola centrală. DYNAMIC SELECT reunește toate sistemele de control ale mașinii, generând parametri diferiți pentru fiecare mod în parte. Numele programelor vorbesc de la sine: SPORT și SPORT+ transformă GLE 450 AMG într-un automobil sportiv cu o dinamică pronunțată a forțelor longitudinale și laterale. COMFORT reprezintă opusul acestor două moduri. În cazul selectării acestui program se pune accentul pe parametrii, care odată schimbați, îți transmit un sentiment de relaxare, tipic limuzinelor Mercedes-Benz. Rularea are loc într-un mod relaxant, confortabil, fără efort și cu cea mai mare eficiență posibilă a consumului de energie. Modul SLIPPERY optimizează manevrabilitatea pe suprafețele cu aderență scăzută cum ar fi zăpada sau gheața. Mai mult, modul INDIVIDUAL îi permite șoferului să programeze și să salveze setările personale pentru fiecare sistem în parte, indiferent de motorizare.

În GLE 450 AMG, sistemul DYNAMIC SELECT nu controlează doar modul de lucru al șasiului, suspensiei, direcției sau grupului moto-propulsor; prin intermediul lui puteți trăi și mai multe experiențe la volanul mașinii, deoarece sistemul permite și modificarea de parametri pentru sunetul motorului, instrumentarul de bord sau controlul dinamic al farurilor. Astfel, ecranul sistemului COMAND își schimbă grafica în funcție de modul ales pentru transmisie, funcția de iluminare activă a farurilor full-LED răspunde mai rapid, iar sunetul motorului poate fi schimbat de la o redare sportivă, dominantă la una calculată, reticentă chiar:

Dacă șoferul selectează modul COMFORT, grafica este modificată în concordanță, iar turometrul răspunde într-un mod lent, relaxat la comenzile șoferului. Împreună cu transmisia, motorul și suspensiile reglate către un mod de lucru confortabil, sunetul motorului este setat către o redare silențioasă și astfel GLE Coupé transmite o senzație de relaxare absolută care mai este întâlnită doar în limuzinele Mercedes-Benz.

Lucrurile se schimbă complet atunci când este selectat modul SPORT+. Caracterul mașinii se modifică instantaneu, schimbările treptelor de viteză ale cutiei 9G-TRONIC sunt accentuate acustic, mai ales în momentul retrogradării cu două trepte odată, iar instrumentarul de bord răspunde mai rapid. Display-ul central al COMAND afișează astfel accelerația longitudinală și laterală plus unghiul direcției cu o grafică realistă, regăsită doar în sporturile cu motor. Sunetul motorului este puternic și subliniază acustic modul sport. Această setare SPORT+ a sistemului DYNAMIC SELECT face din GLE Coupé un model sport veritabil ce le oferă pasagerilor săi o experiență autentică.

Mercedes-Benz GLE Coupé
Combinația perfectă: sistemul de tracțiune integrală permanentă 4MATIC și transmisia cu nouă rapoarte 9G-TRONIC
În noul GLE Coupé, inginerii au avut posibilitatea de a demonstra performanțele noii transmisii cu nouă rapoarte 9G-TRONIC atunci când este montată pe un automobil cu tracțiune integrală permanentă și motor amplasat longitudinal în față. În funcție de modul de rulare ales prin intermediul sistemului DYNAMIC SELECT, transmisia 9G-TRONIC impresionează prin agilitate și răspuns foarte rapid la comenzi sau prin echilibru foarte confortabil în schimbarea treptelor. Potențialul noii transmisii este astfel exploatat la maximum. Oferă timpi de schimbare foarte rapizi și tranziție perfectă între rapoarte pentru sprinturi pline de energie, dar și schimbări de trepte care abia se simt la interior, pentru un stil de rulare foarte plăcut și confortabil.

Sistemul de tracțiune integrală permanentă 4MATIC oferă o manevrabilitate sigură, armonioasă, dar și sportivitate, toate în deplină siguranță. Modelele GLE 350 d și GLE 400 beneficiază de un raport de distribuție a cuplului motor pe punți de 50:50, față:spate. Însă în cazul sportivului GLE 450 AMG Coupé, configurația raportului este modificată pentru a oferi o agilitate și mai mare și dinamică pronunțată, la toate capitolele. Raportul de cuplu transmis pe punți în acest caz este 40% pe față și 60% pe spate. Modurile SPORT și SPORT+ ale transmisiei, selectate din DYNAMIC SELECT oferă agilitate longitudinală și dinamică de forțe laterale foarte sportive datorită interacțiunii ideale dintre sistemele de control electronic al dinamicii mașinii: ASR, ESP® cu funcția Curve Dynamic Assist, sistemul de control electronic al tracțiunii 4ETS și sistemul de control adaptiv al frânării ADAPTIVE BRAKE.

Stabilitate exemplară: suspensia pneumatică AIRMATIC cu ADS Plus, direcție Sports Direct-Steer și ACTIVE CURVE SYSTEM
Pe lângă sistemul de tracțiune integrală permanentă cuplat cu transmisia automată cu nouă rapoarte, noul sistem de suspensie pneumatică AIRMATIC - disponibil în premieră cu sistemul de amortizoare controlate electronic ADS Plus, garantează o rulare foarte stabilă indiferent de situația în care se află automobilul. Sistemul de suspensie își modifică configurația de amortizare în funcție de programul selectat prin intermediul DYNAMIC SELECT. În modul SPORT+, mașina devine extrem de manevrabilă și capabilă de o dinamică exemplară, oferind în același timp și cel mai bun confort posibil. Diametral opus, modul COMFORT oferă cel mai mare confort disponibil pentru rulare și cea mai bună dinamică posibilă situației.

Unitatea de control a suspensiei beneficiază de serviciile a numeroși senzori pentru a ajusta în permanență caracteristicile de amortizare pentru fiecare roată în parte: un senzor este amplasat pe coloana de direcție, patru senzori analizează unghiul de virare și viteza de deplasare prin intermediul sistemului ESP® și al senzorului care detectează poziţia pedalei de frână.

Sistemul de bare stabilizatoare active ACTIVE CURVE SYSTEM face parte și el din multitudinea de sisteme sport ce sunt activate atunci când șoferul selectează programele SPORT sau SPORT+. În același timp, barele stabilizatoare active ale punților pot crește confortul lui GLE Coupé la nivelul disponibil în mod normal doar într-o limuzină veritabilă, chiar și în momentele de solicitare maximă pentru suspensie - de exemplu la trecerea peste gropi. Noul sistem de direcție Sports Direct-Steer are un raport de demultiplicare foarte direct de 17.4:1 plus volanul sport de mici dimensiuni, pentru a-i oferi șoferului o manevrabilitate exemplară și un control perfect asupra mașinii în toate condițiile posibile - fie că se deplasează prin aglomerația orașelor, pe autostradă la viteze ridicate de croazieră sau pe drumuri virajate de munte ce necesită schimbări rapide de direcție.

Modelele GLE 350 d 4MATIC și GLE 400 4MATIC sunt oferite standard cu o suspensie din oțel plus programul AGILITY CONTROL pentru setarea amortizoarelor, iar suspensia pneumatică AIRMATIC este disponibilă opțional cu sistemul ADS Plus.

O gamă largă de puteri pentru motoare, de la 190 kW (258 CP) la 430 kW
(585 CP) 
Pe lângă designul foarte atrăgător, tehnologia avansată a transmisiei, suspensiile excepționale, precum și sistemele de asistență pentru șofer deja cunoscute de la Clasele C, E sau S, GLE Coupé este echipat standard sau opțional cu dotări și pachete menite să-l transforme dintr-un simplu automobil într-o experiență deosebită.

Versiunea diesel GLE 350 d 4MATIC dezvoltă o putere maximă de 190 kW (258 CP) și pune la dispoziția șoferului un cuplu motor maxim de 620 Nm disponibili de la 1600 rpm. Modelul GLE 400 4MATIC, alimentat cu benzină este echipat cu noul motor biturbo V6, cu injecție directă, capabil să producă o putere maximă de 245 kW (333 CP) și un cuplu motor maxim de 480 Nm disponibili de la 1400 rpm.

Apariția impunătoare a ambelor versiuni este susținută de prezența roților cu jante din aliaj ușor cu diametrul de 50.8 cm (20 de inch), cu design cu 10 spițe și anvelope cu dimensiunile 275/50 R 20. Pentru cei care caută ceva mai sportiv sunt disponibile diverse modele de jante din aliaj ușor cu diametrul de 53.3 cm (21 de inch) sau 55.9 cm (22 de inch), ce pot fi comandate chiar și cu anvelope mixte. Cea mai mare dimensiune de jante este disponibilă doar în combinație cu suspensia pneumatică AIRMATIC ADS Plus. Și mai multă exclusivitate îi este conferită lui GLE Coupé cu ajutorul elementului lateral cromat amplasat la baza inferioară a geamurilor, prin intermediul elementelor de protecție de sub spoilere, ce amintesc de scuturi de protecție în off-road, și prin montarea pe mașină a sistemului de evacuare final dublu cu finisare cromată. Geamurile cu tentă verde și izolate termic reduc efectele puternice ale soarelui asupra interiorului pe timp de vară, iar tehnologia LED este folosită pentru faruri, pentru luminile de rulare pe timp de zi, pentru blocurile optice spate și pentru al treilea stop de frână.

Printre dotările standard ale lui GLE Coupé se găsesc sistemul DYNAMIC SELECT, hayonul cu deschidere și închidere electrică EASY-PACK, precum și camera video pentru mersul înapoi cu ghidare dinamică. Pe lângă acestea, sistemele de asistență electronică activă pentru șofer - ESP® Curve Dynamic Assist și Crosswind Assist, precum și COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS sunt oferite standard împreună cu sistemul de asistență la frânare BAS Plus. Sistemul Cross-Traffic Assist este disponibil opțional.

GLE 450 AMG reprezintă o alegere mai sportivă din gama GLE Coupé. Motorul V6 biturbo produce o putere maximă de 270 kW (367 CP) și un cuplu motor maxim de 520 Nm disponibili de la 1400 rpm și este capabil să ofere performanțe dinamice demne de o mașină sport autentică. Modul SPORT+ pentru transmisie al sistemului DYNAMIC SELECT este disponibil standard pentru GLE 450 AMG Coupé.

Echipamentul standard al modelului GLE 450 AMG Coupé include elemente speciale cum ar fi spoilerele față/spate cu design special, un spoiler spate de mici dimensiuni vopsit în culoarea caroseriei și jante din aliaj ușor AMG, cu design special cu cinci spițe duble și diametrul de 53.3 cm (21 de inch) cu anvelope 275/45 R 21 (față) și 315/40 R 21 (spate). Printre dotările standard se mai găsește și pachetul AIRMATIC de suspensie pneumatică, completat de sistemul electronic de control al amortizoarelor ADS Plus, cu reglare automată a gărzii la sol și coborâre automată a acesteia la vitezele ridicate. Cu excepția modelelor 450 AMG, 63 AMG și 63 AMG S, aceste dotări sunt altfel opționale pentru restul gamei.

Un design de succes creat din elemente de coupé și SUV
Senzualitatea și eleganța sunt cele două caracteristici principale ale idiomului de design care caracterizează marca Mercedes-Benz de aproape 130 de ani și își au originea în gândirea celor doi inventatori ai automobilului: Carl Benz și Gottlieb Daimler: Benz era o personalitate îndreptată mai mult spre rațiune în comportamentul său, pe când Daimler era mai mult condus de pasiunea sa. Noul Mercedes-Benz GLE Coupé demonstrează cum se poate crea o simbioză ideală între inteligență și emoție, între tradiție și modernism.

GLE Coupé nu este doar un automobil care înfățișează perfect modul în care pot fi combinate principiile de design Mercedes-Benz, ci folosește caracteristicile esențiale ale două tipuri de automobile complet diferite. Cel mai tânăr membru al familiei GLE a fost stilizat în spiritul celor mai moderne coupé-uri Mercedes-Benz: combină sportivitatea pură cu un aspect estetic de înaltă clasă și o senzualitate demnă de cel mai modern lux. În același timp, elementele clasice de design ale SUV-urilor pot fi recunoscute imediat. Cu aripi evazate puternic, jante cu diametrul de până la 55.9 cm (22 de inch), o linie laterală a caroseriei înaltă și o gardă la sol generoasă, noul GLE Coupé duce imaginea unui coupé de mari dimensiuni cu patru uși la un nou nivel.

Proporțiile extreme cu o estetică foarte bine elaborată ale noului GLE Coupé își au originea în ADN-ul de design al mărcii. Caroseria desenată spectaculos transmite dinamism și agilitate prin silueta sa, iar grila motorului amplasată aproape vertical în fața mașinii include sigla de mari dimensiuni și este flancată de farurile full-LED cu design interior tridimensional. Capota motorului este bombată către partea din față și include un element de design tipic Mercedes-Benz - „power domes” – artificiu ce transmite în mod clar că GLE Coupé face parte din linia de modele sportive Mercedes-Benz. O referire discretă la genele ADN de SUV prezente în GLE Coupé sunt pragurile iluminate, integrate armonios în designul lateral și disponibile opțional.

Apartenența la segmentul vast de coupé-uri Mercedes-Benz poate fi recunoscută la GLE Coupé datorită elementelor de design ale părții din spate, care au fost introduse în designul Mercedes-Benz pentru prima oară pe Clasa S Coupé. Aceste caracteristici de design sunt reprezentate de stopurile înguste cu aspect tridimensional, inserția cromată de deasupra lor și plăcuța de înmatriculare care acum este încorporată în spoilerul spate. Un alt element de design tipic coupé-urilor Mercedes-Benz este forma rotunjită a lunetei în partea sa superioară. O referire discretă la lumea SUV-urilor este făcută prin prezența elementelor cromate de sub spoilerele față/spate, ce amintesc de scuturile de protecție, și a elementelor finale cromate, duble, ale sistemului de evacuare.

Elementele definitorii pentru interiorul lui GLE Coupé sunt scaunele sport, volanul sport de dimensiuni compacte, precum și sistemul de infotainment familiar de pe Clasele C, E și S. Display-ul informațional central, parțial integrat în bord, este poziționat într-un mod optim din punct de vedere ergonomic. Gurile de ventilație centrale cu ramă stilizată în culoare argintiu flanchează display-ul. Consola centrală găzduiește sistemul de control pentru centrala COMAND cu al său controller cu touchpad amplasat într-o poziție ideală ergonomic. Tapițeria pentru scaune și alte elemente din interior sunt îmbrăcate în piele ARTICO lucrată manual, iar inserțiile din aluminiu polișat longitudinal, de culoare deschisă sunt și ele impresionante. Sistemul de infotainment este completat de sistemul Audio 20 CD ce folosește opt difuzoare și include modul de comunicare Bluetooth.

Interiorul lui GLE 450 AMG este o imagine impresionantă datorită scaunelor sport AMG și a volanului îmbrăcat în piele neagră Nappa, cu design special AMG în trei spițe, precum și datorită inserțiilor din aluminiu polișat longitudinal, de culoare deschisă și a pedalierului sport din oțel inoxidabil cu inserții din cauciuc. Interiorul poate fi personalizat și mai mult prin intermediul ornamentelor negre lucioase sau a celor din fibră de carbon AMG.

Pachete de dotări și opționale atractive
Numeroase dotări bine cunoscute din gama Mercedes-Benz au fost combinate în pachete de dotări atractive pentru GLE Coupé. Pachetul Driving Assistance Plus include sistemele DISTRONIC PLUS cu Steering Assist și Stop&Go Pilot, PRE-SAFE® Brake cu sistem de detecție pietoni, BAS PLUS cu Cross-Traffic Assist, Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist și PRE-SAFE® PLUS. Pachetul Parking include sistemul de camere video cu redare la 360° plus sistemul Active Parking Assist cu PARKTRONIC, garantând astfel o vizibilitate exemplară asupra împrejurimilor mașinii și implicit o manevrabilitate fără probleme la intrarea sau ieșirea din locurile de parcare. Vizibilitatea pe timp de noapte este îmbunătățită de sistemul de iluminare LED Intelligent Light, dotare standard pentru toate modelele. Pentru condiții meteorologice problematice, ce pot afecta vizibilitatea, poate fi activat sistemul adaptiv de ștergătoare de parbriz cu lichid încălzit - MAGIC VISION CONTROL.

Interiorul extrem de spațios pentru un coupé oferă loc suficient pentru până la cinci pasageri. Bancheta lui GLE Coupé are chiar cea mai mare lățime din segment. Șoferii care comandă plafonul panoramic din sticlă vor fi recompensați cu o impresie de spațiu extins pentru toți pasagerii. Cu un volum maxim disponibil de 1.650 de litri, coupé-ul Mercedes-Benz oferă cel mai spațios portbagaj din segment și implicit deține recordul mondial de spațiu disponibil pentru bagaje în segmentul coupé-urilor.

Ca o premieră în segment, Mercedes-Benz oferă opțional un cârlig de remorcare cu acționare complet electrică, ce include și sistemul de asistență a stabilității rulotei ca funcție a ESP®. Masa maximă ce poate fi tractată cu GLE Coupé este de până la 3.5 tone.

Oferită opțional, cea mai nouă generație a sistemului de infotainment COMAND Online are un display TFT cu diagonala de 20.3 cm (8 inch) și poate fi controlat printr-un touchpad intuitiv. COMAND Online include și un player DVD, sistemul Traffic Sign Assist cu recunoașterea indicatoarelor rutiere plus funcție de atenționare la intrarea pe sens interzis. Dacă este necesar, clienții pot comanda pentru COMAND Online un DVD changer cu șase discuri, un sistem Rear Seat Entertainment cu telecomandă, receiver TV sau sistemul de sunet Bang & Olufsen Sound AMG.

Merită să aveți în vedere: combinații numeroase de culori și materiale pentru GLE Coupé
Există practic un număr nelimitat de combinații posibile de personalizare pentru exteriorul și interiorul lui GLE Coupé - pachetele de dotări joacă un rol foarte important și aici. De exemplu, clienții pot să-i confere mașinii un aspect exterior extrem de sportiv cu ajutorul pachetului AMG Line Exterior ce include bare față/spate AMG și jante din aliaj ușor AMG cu diametru de 53.3 cm (21 inch). Cei care doresc și mai multă exclusivitate pot combina acest pachet cu cel denumit Night - acesta aduce pe mașină o grilă a motorului și capace oglinzi retrovizoare laterale vopsite în negru lucios. În același timp, gama largă de nuanțe de vopsea standard sau metalizată împreună cu posibilitățile practic nelimitate de personalizare pentru interior, cresc exponențial metodele de customizare a mașinii. Un total de 11 nuanțe de vopsea pentru exterior sunt disponibile, dintre acestea, șapte fiind nuanțe în culori metalizate, iar două sunt nuanțe speciale cu pigmenți pentru efecte speciale: designo diamond white sau designo hyacinth red metallic.

Interiorul inspiră lux modern și poate fi personalizat către o identitate sportivă, dinamică sau una clasică și elegantă, în funcție de preferințele personale. Gama de combinații de culori variază la interior de la o tematică complet neagră la diverse combinații de culoare ce aduc negrul alături de bej ginger, gri crystal, maro saddle sau alb porcelain. Interiorul lui GLE Coupé este impresionant vizual în combinația de piele designo exclusive nappa porcelain/black. Pachetul de dotări de interior AMG Line aduce sportivitate prin scaunele sport AMG, volanul sport AMG, diverse finisaje în piele nappa și pedalier sport. Pachetul designo Exclusive aduce și mai mult lux în GLE Coupé: scaune confort ventilate cu tapițerie cu design special și cusături cu formă de diamant, bord și fețe interioare portiere îmbrăcate în piele designo și plafon din tapițerie DINAMICA de culoare neagră.

În funcție de preferințele personale, ornamentele disponibile pentru interior sunt din aluminiu de culoare deschisă polișat longitudinal, lemn de frasin de culoare maro cu pori deschiși, lemn de eucalipt maro, lemn de plop gri-închis sau combinație de fibră de carbon AMG cu negru lucios.

Prețuri GLE Coupé:
Preț (excl. TVA)
Preț (incl. TVA)
GLE 350 d 4MATIC
190 kW (258 hp)
€ 56.750
€ 70.370
GLE 400 4MATIC
245 kW (333 hp)
€ 57.050
€ 70.742
GLE 450 AMG 4MATIC
270 kW (367 hp)
€ 65.225
€ 80.879
Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC
410 kW (557 hp)
€ 97.300
€ 120.652
Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC
430 kW (585 hp)
€ 106.850
€ 132.494

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii