Gabriel Ene & Cipanu
Experimentatul navigator, Ciprian SOLOMON, va fi incepand cu Raliul Aradului, responsabilul cu dictarea pentru pilotul Gabriel ENE in sezonul 2015 al Campionatului National de Raliuri. Cei doi vor urma sa atace impreuna restul etapelor de raliu ramase de disputat in sezonul 2015, la bordul unui automobil Dacia Logan.

Pentru Ciprian SOLOMON prezenta la bordul unui automobil Dacia reprezinta revenirea la prima sa iubire. “In 1998 debutam in Campionatul National de Raliuri la bordul unui automobil Dacia Nova alaturi de Marian Barbu. Imi aduc aminte cu nostalgie de acea perioada si nici nu stiu cand au trecut 17 ani. Ma bucur ca voi fi alaturi de Gabriel incepand cu Raliul Aradului si sper sa ne sudam repede ca si echipaj si sa reusim sa urcam pe podiumul de premiere de cat mai multe ori posibil in acest sezon. Inca imi revin dupa pierderea lui Victor Baldescu, prietenul si pilotul alaturi de care concuram din anul 2006 si eu cred ca facand ceea ce iubim reusim sa depasim momente dificile in viata.” incheia Cipanu’ asa cum il striga apropiatii.

Gabriel ENE, cel care debuta in Campionatul National de Raliuri la prima etapa a sezonului 2015  desfasurata in judetul Brasov, declara: “Sunt extrem de fericit ca am reusit sa il aduc alaturi de mine pe Cipanu’ si ii multumesc pe aceasta cale pentru faptul ca a acceptat propunerea de a-mi fi alaturi pe intreaga durata a sezonului 2015. Sunt convins ca Ciprian ma va ajuta sa evoluez in cariera mea de pilot de raliuri, pe care abia incep sa o experimentez. Aportul sau va fi unul extrem de complex si vasta sa experienta ne va ajuta sa avem evolutii spectaculoase si cat mai multe podiumuri posibile.”

Cu doar o saptamana inainte de Raliul Aradului, Gabriel ENE a efectuat o sesiune de antrenamente alaturi de Danny UNGUR, care incepand cu acest an se concentreaza pe noul sau proiect Scoala de pilotaj sportiv Danny Ungur Racing.    

Raliul Aradului este programat in perioada 7-9 mai si propune echipajelor participante un numar de 11 probe, care insumeaza 150 de kilometri si din nou va conta, si in acest an, in FIA European Rally Trophy. Prima zi a competitiei, cea de vineri, va debuta in jurul orelor 14.30 participantii urmand a parcurge cinci probe speciale, ultima reprezentand superspeciala din centrul Aradului. Cea de-a doua zi, sambata, echipajele vor avea de parcurs restul de sase probe speciale care vor insuma 95 de kilometri.

Skark Racing va beneficia de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.

Sursa: Eduard Baba, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii