Suzuki România este partener oficial al competiției Wild Bear Trophy 2015, etapa a doua din Campionatul Național de Off-Road, programată în perioada 28 – 31 mai la Piatra Neamț.

Wild Bear Trophy 2015
Suzuki România este partener oficial al competiției Wild Bear Trophy 2015, etapa a doua din Campionatul Național de Off-Road, programată în perioada 28 – 31 mai la Piatra Neamț.

Organizat de cluburile Kamikaze Off Road și CORP - Club Offroad Piatra Neamt, Wild Bear Trophy este una dintre cele mai spectaculoase etape din Campionatul Național de Off-Road. Suzuki, un brand care se identifică cu competițiile de off-road din România, este partener principal al etapei de la Piatra Neamț, programată în perioada 28 – 31 mai. “Suzuki este un brand sinonim cu acest gen de competiții și era normal să continuăm susținerea acestui sport în România și în sezonul 2015. Modelele mărcii sunt recunoscute de pasionați pentru comportamentul excelent în off-road, iar asocierea mărcii cu astfel de evenimente întărește credibilitatea noastră în domeniu”, a spus Alin Radu, director Suzuki România.

Wild Bear Trophy 2015 are anul acesta o clasă nouă, Hobby, dar și un traseu nou compus din câte două probe speciale pe zi pentru fiecare clasă. Probele speciale sunt în jurul orașului Piatra Neamț, cartierul general fiind amplasat în ștrandul Piatra Neamţ. Competiția se va desfășura pe durata a trei zile, duminică, în ultima dintre ele, fiind programată și super speciala din zona de trial.

În cadrul evenimentului, Suzuki România va expune noul model Suzuki Vitara, care se remarcă prin sistemul inovator de tracțiune integrală ALLGRIP, disponibil de luna trecută și în România, și va face o serie de activări pentru pasionații competițiilor de off-road.

Wild Bear Trophy 2015, etapa a doua din Campionatul Național de Off-Road, se va desfășura în perioada 28 – 31 mai la Piatra Neamț.

Sursa: Berti Panaiot, National Communicaton Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii