Hertz România integrează trei noi branduri în portofoliul său. Autotechnica Fleet Services, compania care deține franciza Hertz International în România, preia subsidiarele Thrifty, Dollar și Firefly Rent a Car.

Hertz România integrează trei noi branduri în portofoliul său. Autotechnica Fleet Services, compania care deține franciza Hertz International în România, preia subsidiarele Thrifty, Dollar și Firefly Rent a Car.

Autotechnica Fleet Services devine oficial proprietarul francizelor a încă trei branduri de pe piața de închirieri auto: Thrifty, Dollar și Firefly, companii operate la nivel internațional de Hertz. În urma achiziției la nivel mondial a companiei Dollar Thrifty Automotive Group de către Hertz Global Holdings, conducerea încredințează operarea Thrifty Car Rental și Dollar Rent a Car, pe piața din România, echipei de management de la Autotechnica Fleet Services. În ceea ce privește brandul american Firefly, acesta intră în premieră pe piața noastră. 

„Operarea acestor branduri noi va ajuta Autotechnica Fleet Services să își majoreze cota de piață de pe segmentul de închirieri auto din România și va avea un rol esențial în extinderea rețelei și în creșterea vânzărilor. Această achiziție ne va face mai competitivi și ne va oferi posibilitatea de a acoperi în totalitate cerințele clienților noștri, printr-o gamă variată de produse și servicii”, declară Georgios Asimakis, Country Managerul companiei.

Preluarea brandurilor Thrifty, Dollar și Firefly va ajuta Autotechnica Fleet Services să atingă mai multe categorii de clienți și va introduce în România conceptul „economy cost” pe piața de profil. Astfel, Hertz România își mărește considerabil prezența la nivel național, reușind să acopere toate segmentele de preț: economy, medium și premium.

Un alt beneficiu al prezenței acestor branduri în România va fi simțit și în rândul vânzărilor de automobile, Autotechnica Fleet Services achiziționând în ultimele 18 luni peste 500 de mașini noi, de diferite categorii și mărci.

„Până la sfârșitul lunii mai am înregistrat o creștere vizibilă față de aceeași perioadă a anului precedent, iar o parte din această majorare se datorează și adăugării noilor branduri în portofoliul Hertz România. Ne așteptăm ca până la sfârșitul anului să înregistrăm o creștere totală de peste 20%, față de 2014”, subliniază Georgios Asimakis.

În România, brandul Thrifty & Dollar va avea prezență fizică în șapte locații, prin intermediul sucursalelor Hertz, în timp ce Firefly va opera în regim online, urmând să ofere servicii în locații apropiate marilor aeroporturi din țară (Otopeni, Cluj, Timișoara, Sibiu, Constanța).

Autotechnica Fleet Services este una din subsidiarele Autohellas din Grecia, cea mai mare franciză Hertz Rent a Car din Europa, operând pe piața din România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ucraina, Serbia și Muntenegru.

Pentru fiecare brand, compania are atât propriul centru independent de rezervare a ma
șinilor, cât și site-uri separate, prin care clienții pot vedea rapid și ușor parcul de vehicule oferite de fiecare și pentru a avea posibilitatea de a face rezervare on-line:

  • Centru de rezervări pentru Thrifty & Dollar:
Tel.: 021 407 204;
Email: reservations@thriftyrentals.ro

  • Pentru închirieri Firefly:
Email:reservations@fireflycarrentals.ro;
Website: www.fireflycarrentals.ro.

Sursa: Gabriela Man, Client Service Nomad Advertising
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii