ŠKODA Green Challenge, cea mai îndrăgită competiție de ciclism tip ștafetă pentru echipe din companii, a dat startul celei de-a cincea ediții pe 20 iunie 2015, în Pădurea Băneasa.

Skoda Green Challenge
Competiția destinată amatorilor de sporturi outdoor s-a desfășurat pe 20 iunie, în Pădurea Băneasa.

ŠKODA Green Challenge, cea mai îndrăgită competiție de ciclism tip ștafetă pentru echipe din companii, a dat startul celei de-a cincea ediții pe 20 iunie 2015, în Pădurea Băneasa. Anul acesta, în noul format, ŠKODA Green Challenge a oferit participanților un program de activități variate, precum curse de ciclism, alergare și activități pentru copii.

Cei peste 450 de participanți au concurat în echipe de câte doi sau câte patru membri pentru cursa de ciclism tip ștafetă sau individual pentru cursa de alergare. Dintre cei mai curajoși, au participat la cursa de ciclism și alergare pentru echipe formate din doi membri. Cei mici și-au testat îndemânarea și atenția și s-au distrat la cursa Junior, desfășurată în zona special amenajată, câștigând numeroase premii. La eveniment au participat companii din domenii diferite precum: IT, auto, telecomunicații, retail, sănătate, FMCG și asigurări.

În această ediție, ŠKODA Green Challenge a adus multe surprize, dar și premii atractive pentru echipele care au urcat pe podium: marilor câștigători li s-au acordat autoturisme ŠKODA Yeti pentru un weekend de drive-test, alături de vouchere din partea Hervis și Divertiland, baxuri de Green Cola și bere Becks.

“Noul format al competiției, cu cele 5 probe de concurs, a fost o provocare pentru participanți, dar și o modalitate de a îmbina distracția cu activitățile de familie. Ne bucurăm că ajunși la cea de-a cincea ediție a competiției am avut un număr atât de mare de participanți și că am reușit să ne menținem în topul competițiilor de profil”, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA.

ŠKODA Green Challenge este o competiție dedicată atât angajaților din companii mari și mici, cât și tuturor iubitorilor de sporturi în aer liber. Organizată ca o competiție de tip ștafetă, concurenții se pot înscrie la cursa de ciclism în echipe de câte doi sau patru membri în care fiecare parcurge 10 kilometri prin pădurea Băneasa. De asemenea, se pot înscrie și individual pentru proba de alergare, dar și în echipe de câte doi membri, pentru proba Bike&Run. Anul acesta, ŠKODA Green Challenge le-a pregătit și celor mici activități variate și distractive.

Alături de organizatorul principal, ŠKODA, evenimentul a atras sponsori, precum Hervis, Becks și Green Cola.

Despre ŠKODA și ŠKODA Green Challenge
Škoda sprijină ciclismul la nivel internațional încă din 2004, inițiativă ce face parte din direcția strategică a brandului de a se implica în promovarea unui stil de viață sănătos și activ. ŠKODA este recunoscută la nivel global pentru implicarea în competiţiile sportive, marca având o legătură specială cu ciclismul, deoarece începuturile companiei sunt legate de producţia de biciclete. În anii trecuţi, ŠKODA a sponsorizat competiții renumite de ciclism precum Tour de France, Giro d‘Italia, Tour de Suisse, Tour de Normandie și Road World Championship, organizate de către Federația Internațională de Ciclism (UCI).

În România, ŠKODA își propune să aducă marca mai aproape de comunitatea în creștere a cicliștilor si alergătorilor amatori, motiv pentru care sponsorizează o serie de evenimente sportive și pentru care și-a creat și propria competiție - ŠKODA Green Challenge, aflată la a cincea ediție în 2015.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager SKODA PORSCHE ROMANIA
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii