Goodyear EfficientGrip SUV
Aceste anvelope furnizează călătorii plăcute pentru conducătorii pasionați de Jeep.

Goodyear anunță că Jeep va avea două din anvelopele sale ca echipare pe noul Jeep Renegade.

Pentru a veni cât mai mult în sprijinul combinației, cea mai bună din clasa sa, pe care o prezintă Jeep Renegade între capacitatea sa off-road și cea legată de eficiența consumului de carburant, Jeep a aprobat anvelopa Goodyear EfficientGrip SUV (în dimensiunea: 215/65R16 98H) și anvelopa Goodyear Vector4Seasons (în dimensiunile: 215/60R17 96V LHD și215/60R17 96V RHD)ca echipare pe acest model.

Jeep Renegadeeste primul model al mărcii din clasa mică de pe segmentul SUV și este proiectat pentru a extinde marca la nivel global. Modelul este disponibil către consumatori într-o gamă variată de echipare —Sport, Longitude, Limited și Trailhawk.

“Suntem încântați să oferim anvelope care să se potrivească atât nevoilor on cât și off-road ale stilatului și energicului model Renegade.Gama EfficientGrip oferă o economie de carburant și distanțe de frânare excelente, în timp ce anvelopa Vector4Seasons oferă performanță pentru toată perioada anului cu o tracțiune excelentă pentru toate condițiile de drum”, a spus Alexis Bortoluzzi, Director Brand & Strategy Consumer EMEA.

“Ca și Jeep, Goodyear are o lungă și bogată moștenire și o lungă istorie în echiparea conducătorilor auto cu produse de care aceștia au nevoie ca ei să ajungă la următoarea lor destinație de aventură” a conchis Alexis.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii