Vacanța este așteptată de fiecare dintre noi, dar destinațiile diferă. Unii dintre noi aleg trenul, alții autocarul sau avionul.

Navon N675
Vacanța este așteptată de fiecare dintre noi, dar destinațiile diferă. Unii dintre noi aleg trenul, alții autocarul sau avionul. Celor care își propun să pornească la drum cu mașina personală, Falcon Electronics le oferă soluția ideală pentru a ajunge ușor la orice destinație. Mai mult, pentru că în majoritatea ţărilor europene vorbitul la telefon în timpul şofatului este interzis, Navon N675 Plus este dotat cu un modul Bluetooth care îl transformă în car-kit permiţând preluarea apelurilor handsfree de pe telefon. Sistemul de navigație Navon N675 Plus oferă confort, eficiență și stil.

Softul iGO Primo cu care este  prevăzut Navon N675 Plus este apreciat de cunoscători pentru că asigură viteză de procesare mărită, rulare rapidă a aplicaţiiilor şi afişare perfectă a graficii 3D. Interfaţa sa este prietenoasă şi uşor de folosit, iar funcţiile sale utile şi complexe. Împreună cu procesorul de 800Mhz, softul iGO Primo transformă GPS-ul Navon N675 Plus într-unul dintre cele mai rapide şi eficiente dispozitive de acest tip de pe piaţă. Astfel, utilizatorul abordează cu încredere orice drum şi destinaţie, indicaţiile vocale ale Navon N675 Plus fiind mereu exacte şi la timp.

45 de hărți complete din Europa, căutare personalizată POI, multimedia și aplicații
Navon N675 Plus nu este doar un sistem de navigație, ci și un partener de drum smart și user friendly. Indiferent dacă destinația aleasă este Praga sau Berlin, Navon dispune de hărțile complete pentru 45 de ţări europene și de diverse module de căutare a adreselor în funcție de coordonatele geografice sau punctele de interes (benzinării, restaurante etc.) din zona respectivă. De asemenea, softul afișează rutele optime în funcție de zi sau oră, redă realist intersecțiile și identifică imediat cele mai importante servicii de asistență (benzinării, parcări) din apropiere.

Sistemul de navigaţie rulează aceste hărţi pe un display cu design modern ultra slim de 5”. În acelaşi timp, pe ecranul color poți vizualiza fotografii, clipuri video, poţi asculta muzică sau citi documente text, totul într-un mod foarte simplu și accesibil.

Navon N675 Plus este echipat cu o serie de aplicații care îmbunătăţesc experiența de drum. Astfel, utilizatorii pot afla informații despre regulile de circulaţie din țara vizitată, detalii despre trafic în funcție de intervalul orar sau care este consumul de benzină pe segmentul de drum circulat, pot converti cu ușurință unități de măsură pentru greutate, viteză, arie, volum etc.

 Detalii tehnice:
- display: 5 TFT LCD touchscreen
- rezoluție afișaj: 480*272 pixeli, 65k culori
- procesor: Mstar MSB2512 ARM9, 800 Mhz
- memorie RAM: 128 MB
- slot memorie: pâna la 16 GB
- receptor GPS: 40 canale
- dimensiuni & greutate: 131 x 85 x 10 mm ; 135 g
- software de operare: Microsoft Windows CE 6.0
- software de navigație:  NNG iGO Primo
Preţ recomandat (TVA inclus): 649 lei

Sursa: Ioana Topor, PR Assistant 4 ACE-pr&publicity
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii