Noul Jaguar XE echipat cu anvelope Dunlop
Anvelopele Dunlop sunt o adevărată apariție pe mult așteptatul Jaguar XE.

Dunlop anunță că un număr de anvelope din gamele BluResponse și Sport Maxx RT au fost aprobate pentru echipare originală pe noul Jaguar XE.

Atractivul sedan în 4 uși are o gamă de anvelope și de jante ca opțiuni pentru echipare originală în funcție de versiune, iar Dunlop furnizează cinci variante de echipare originală pentru acest producător de mașini de top.

Anvelopa Dunlop BluResponse J în dimensiunea 205/55R17 95Y XL și anvelopa Dunlop Sport Maxx RT J în dimensiunile 225/50R17 98 Y XL, 225/45R18 95 Y XL, 225/40R19 93 Y XL și 255/35R19 96 Y XL vor fi toate furnizate către Jaguar ca parte a relației care există deja între cele două mărci iconice. Toate aceste anvelope poartă marcajul J, ce indică faptul că aceste anvelope au fost dezvoltate de Dunlop special pentru Jaguar.

Mult premiata anvelopă Dunlop BluResponse este recunoscută pentru polimerii săi derivați din experiența de la cursele de pe circuit ce oferă o uluitoare aderență pe carosabil umed, în timp ce anvelopa Dunlop Sport Maxx RT este făcută pentru a livra aderență și un nivel al performanței la frânare ca în motorsport, pentru o experiență de condus dinamică. Aceste caracteristici vin în completarea noului Jaguar XE pentru a asista această mașină la sporirea performanței ei pe drum.

Nick Harley, Managing Director Original Equipment Consumer EMEA pentru marca Dunlop, a spus: “Suntem încântați și mândri să continuăm să fim furnizori pentru Jaguar, în special pe acest vehicul atractiv. Noi suntem cei care am furnizat primele anvelope pentru Jaguar în toată istoria acestei mărci, iar aceasta este o relație care continuă să crească de la an la an. Noul  XE este cel mai avansat, eficient și rafinat sedan sport pe care Jaguar l-a produs vreodată, iar anvelopele Dunlop merg mână în mână cu dinamica sporită a vehiculului.”

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii