Noul model Suzuki Baleno, care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, va stabili noi standarde în segmentul hatchback-urilor compacte.

Noul Suzuki Baleno
Noul model Suzuki Baleno, care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, va stabili noi standarde în segmentul hatchback-urilor compacte.

Începând cu producția modelului Suzulight din 1955, Suzuki a produs o gamă variată de modele compacte care au oferit o calitate și dotări peste așteptări. Beneficiind de toată experiența companiei în dezvoltarea și producția de mașini compacte, Baleno are un design puternic și elegant, interior și portbagaj spațioase, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii.

Aceste tehnologii includ, printre altele, o platforma rigidă din materiale ultra-ușoare de ultimă generație, motorul turbo cu injecție directă BOOSTERJET de 1.0 litri și sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno să nu se remarce doar prin design, dotări și spațiul interior disponibil, ci să ofere și o experiență plăcută la condus.

Noul Suzuki Baleno va fi disponibil pe piața europeană din primăvara anului 2016.

Mai multe detalii despre noul Baleno vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt, în cadrul conferinței de presă Suzuki, care va avea loc pe 15 septembrie (Standul B12 din Hala 9.0), începând cu ora locală 13:15.

Mai multe informații vor fi disponibile și pe site-ul dedicat noului model www.globalsuzuki.com/iaa2015.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii