Hyundai Motorsport a anuntat ca Hayden Paddon va concura, impreuna cu Thierry Neuville, la Raliul Australiei in culorile echipei Hyundai Shell World Rally, etapa a 10-a din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Hayden Paddon Runs for HSWRT at Rally Australia
Hyundai Motorsport se lupta pentru locul secund in Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).
Hayden Paddon a avut o evolutie excelenta la ultimele raliuri pe macadam si cunoaste particularitatile etapei de la antipozi.

Hyundai Motorsport a anuntat ca Hayden Paddon va concura, impreuna cu Thierry Neuville, la Raliul Australiei in culorile echipei Hyundai Shell World Rally, etapa a 10-a din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Echipa se afla intr-o lupta stransa pentru locul secund in clasamentul constructorilor si fiecare punct este extrem de important. Hayden Paddon a avut o evolutie excelenta in ultimele raliuri pe macadam sireprezinta alegerea potrivita pentru Hyundai Motorsport in incercarea de a acumula cat mai multe puncte. Paddon si John Kennard, copilotul sau, vor concura pe modelul Hyundai i20 WRC cu numarul 8, alaturi de Thierry Neuville (#7 Hyundai i20 WRC). Dani Sordo va trece in acest raliu pe modelul Hyundai i20 WRC cu numarul 20, dar va reveni pe masina cu numarul 8 in luna octombrie, cand este programat Turul Corsicii.

“Suntem in lupta pentru pozitia a doua din clasamentul constructorilor. Am analizat situatia si am facut aceste schimbari pentru a avea sanse mai mari in acest raliu extrem de dificil. Hayden cunoaste foarte bine aceasta etapa si, tinand cont de evolutiile sale pe macadam din ultima perioada, sunt convins ca ne poate ajuta in aceasta lupta. Dani nu a concurat in Australia in ultimii ani si nu a luat startul niciodata in raliulcare are cartierul general in Coffs Harbour”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

“Voi aborda acest raliu ca pe toate celelalte de pana acum si voi face tot posibilul sa ajut echipa sa acumuleze cat mai multe puncte in clasamentul constructorilor”, a mentionat Hayden Paddon.

“Stiu ca trebuie sa contribuim cu totii ca in final Hyundai Motorsport sa obtina un rezultat cat mai bun in clasamentul constructorilor. Sunt nerabdator sa descopar specialele din jurul Coffs Harbour si sa iau startul in acest raliu unic”, a adaugat Dani Sordo.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii