Transfagarasanul, cel mai spectaculos drum din Romania, a fost in weekendul abia incheiat, scena principala pentru concurentii Campionatului National de Raliuri.

Gabriel Ene - Ciprian Solomon @ Sibiu Rally Challenge 2015
Transfagarasanul, cel mai spectaculos drum din Romania, a fost in weekendul abia incheiat, scena principala pentru concurentii Campionatului National de Raliuri. Sibiu Rally Challenge, cea de-a sasea etapa din campionatul intern, a reprezentat pentru echipajul Shark Racing, format din Gabriel Laurentiu ENE si Ciprian SOLOMON, o noua evolutie excelenta incheiata cu un loc secund pe podiumul rezervat clasei debutantilor.

Dupa o prima etapa parcursa la volanul modelului Peugeot 208 R2, in care problemele tehnice au impiedicat o evolutie completa pentru echipajul #441, Sibiu Rally Challenge a reprezentat etapa mult asteptata de Gabriel Laurentiu ENE. “Asa cum am mai declarat asteptam cu interes frumoasa etapa de la Sibiu. Ma bucur pentru rezultat si mai ales pentru faptul ca totul a functionat perfect, fiind lipsiti de probleme tehnice si reusind astfel sa ne concentram pe pilotaj. Au contat foarte mult testele efectuate in saptamana raliului si am putut astfel sa ne acomodam cu noua masina. Mi-am indeplinit visul de a concura pe celebrul Transfagarasan, insa acest lucru a fost extrem de solicitant datorita conditiilor meteo dificile caracterizate de ploi si ceata densa. Vreau sa le multumesc cu aceasta ocazie tuturor fanilor care au fost prezenti pe Transfagarasan de la primele ore ale diminetii la temperaturi de 4-5 grade Celsius si au indurat ploaia si vantul pentru a ne sustine.” declara Gabriel ENE.

Ciprian SOLOMON declara dupa Sibiu Rally Challenge: “A fost o etapa dificila datorita conditiilor meteo de pe Transfagarasan. Cu toata experienta mea in raliuri pot spune ca ceata densa care si-a facut aparitia pe PS7 a fost extrem de periculoasa din punct de vedere al sigurantei concurentilor. E bine ca totul s-a terminat cu bine, iar noi suntem multumiti de rezultat. Ne-au placut foarte mult probele Paltinis si Barajul si asteptam deja viitoarea editie a etapei de la Sibiu. Spectatorii cred ca merita un premiu special de la noi, concurentii, pentru ca au indurat temperaturi foarte scazute si conditii meteo vitrege pentru a ne incuraja de pe marginea probei Transfagarasan. Ma inclin in fata lor si le multumesc si eu pentru sustinerea care ne-o arata la fiecare etapa. Ne vedem la Iasi.”

Raliul Iasiului, a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri, va avea loc in perioada 11-12 septembrie.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.              

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii