Dunlop, o marcă de top de anvelope de înaltă performanță, anunță astăzi lansarea noiisale anvelope, Winter Sport 5, ce oferă o excelentă aderență și performanță pentru a face față cu succes unei varietăți de suprafețe de rulare pe timp de iarnă, incluzând aici suprafețele umede, acoperite cu gheață sau cu zăpadă.

Dunlop Winter Sport 5
O excelentă aderență și performanță a consumului de carburant pentru călătorii mereu mai departe, chiar și în condiții neprevăzute de iarnă.

Dunlop, o marcă de top de anvelope de înaltă performanță, anunță astăzi lansarea noii sale anvelope, Winter Sport 5, ce oferă o excelentă aderență și performanță pentru a face față cu succes unei varietăți de suprafețe de rulare pe timp de iarnă, incluzând aici suprafețele umede, acoperite cu gheață sau cu zăpadă. Noua anvelopă de iarnă este disponibilă spre vânzare începând chiar din această vară, iar gama completă de dimensiuni va fi disponibilă începând din septembrie 2015.

Anvelopa Winter Sport 5 este cea de-a cincea anvelopă dintr-o gamă premiată de anvelope sport de iarnă și este construită pe succesul predecesoarelor sale, în special pe dinamica Winter Sport 4D. Anvelopa a fost proiectată pentru a ajuta consumatorii să continue să călătorească nestingheriți și în condiții și pe drumuri de iarnă, cum ar fi pe gheață, pe drumuri alunecoase, cu sloată, sau, dimpotrivă, acoperite cu zăpadă abundentă.

Pentru a răspunde acestei nevoi, peste 400 de specialiști în cercetare și dezvoltare au petrecut 24 de luni testând pe trei continente diferite viitoarea anvelopă de iarnă din gama Dunlop Winter Sport. Printre inovații se numără un număr mai mare de blocuri de anvelopă[1], ceea ce oferă o performanță sporită pe drumuri acoperite cu zăpadă, și caneluri unghiulare derivate din centru, ce oferă o superbă aderență laterală pe suprafețe alunecoase. În plus, adâncimea amplificată a canelurilor asigură o mai mare protecție împotriva acvaplanării, iar optimizarea construcției și a distribuției greutății îmbunătățește eficiența consumului de carburant.[2]

Comparativ cu predecesoarea sa, anvelopa livrează o performanță a frânării pe carosabil umed cu 5 procente mai bună, iar a frânării pe gheață cu 16 procente mai bună, o rezistență la rulare cu până la 15 procente mai bună, precum și o performanță a accelerării pe zăpadă cu 4 procente mai bună.[3]

“Odată ce ploaia torențială și alte fenomene extreme au devenit ceva comun în Europa, o aderență excelentă este un lucru esențial pentru condusul pe timp de iarnă,” a spus Hans Vrijsen, Dunlop Marketing Director Consumer EMEA. “Suntem încântați să oferim o anvelopă care are aderență la drum pe vreme de iarnă și care oferă o performanță de top pe care consumatorii noștri s-au obișnuit să o aștepte de la anvelopele noastre. În ceea ce privește condițiile de iarnă, anvelopa Winter Sport 5 oferă consumatorului nostru ambițios și activ o anvelopă care se potrivește unui stil de viață rapid,” a spus Vrijsen.

Dunlop este partenerul oficial de anvelope al AMG Driving Academy, cele două entități lucrând împreună la testarea anvelopelor de înată performanță în condiții grele și extrem de solicitante. Anvelopa este disponibilă în 43 de dimensiuni: de la SD/195 la 255; AR/40 la 65; RD/15” la 19” și este proiectată pentru a face față tuturor cerințelor pentru o anvelopă de iarnă și pentru însemnul alpin înscris pe o astfel de anvelopă: muntele cu trei piscuri cu un fulg de nea.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Față de predecesoarea sa.
[2]Față de predecesoarea sa.
[3]Sursa: Rezultate interne, 2014, Dimensiunea anvelopei: 225/50R17 98H.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii