Gabriel Ene & Ciprian Solomon @ Raliul Iasului 2015
Reveniti la volanul modelului Dacia Logan dupa doua etape in care au concurat pe un model Peugeot 208 R2, Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON au reusit sa urce din nou pe podiumul de premiere, atat in clasamentul rezervat debutantilor, cat si in cel rezervat debutantilor din Cupa Dacia.

Cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri, totodata penultima din acest  sezon competional, a adus echipajului Shark Racing a treia pozitie in clasamentul debutantilor si locul secund in Cupa Dacia Debutanti, echipajul bucurestean reusind sa acumuleze pana in acest moment cele mai multe puncte in clasamentul rezervat debutantilor din competitia monomarca Cupa Dacia.

“A fost prima mea prezenta la Raliul Iasului si pot confirma ca intradevar este una dintre cele mai bune etape care se desfasoara pe macadam. Sunt multumit de ritmul pe care l-am avut si de rezultatele pe care le-am obtinut. Vreau sa felicit organizatorii acestui raliu pentru probele frumoase care ni le-au pus la dispozitie si mai ales pentru amenajarea saritoarei de pe proba Dobrovat si Superspeciala din centrul orasului, ambele adunand un numar impresionant de spectatori. Inchei prin a le multumi din nou fanilor care sunt alaturi de noi la fiecare etapa pentru ca fara ei acest minunat sport nu ar mai avea farmec.” declara Gabriel ENE.

Navigatorul Ciprian SOLOMON concluziona: “Ca de obicei la Iasi ne-a asteptat un macadam exceptional, dar ne pare rau ca nu ne-am putut bucura mai mult de el deoarece proba Dobrovat a fost scurtata. Ritmul pe care l-am avut a fost unul bun si nu am avut probleme deosebite. Din pacate am ales o cutie cu grup mai lung care s-a dovedit a fi nu tocmai potrivita pentru specialele de la Iasi. A fost alegerea noastra sa continuam cu aceasta cutie asa ca nu avem motive sa ne plangem si suntem multumiti de rezultat.”  

Hargita Rally, etapa care va inchide sezonul competitional 2015 al Campionatului National de Raliuri, se va desfasura in perioada 9-10 octombrie 2015 si a pregatit concurentilor 84.81 kilometri impartiti in 10 probe speciale.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.             

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii