Raliul Iasului marcheaza pentru Pro-X o premiera: va fi prima competitie la care compania brasoveana va participa in calitate de partener oficial al Iasi Rally-Cotnari.

Pro-X
Raliul Iasului marcheaza pentru Pro-X o premiera: va fi prima competitie la care compania brasoveana va participa in calitate de partener oficial al Iasi Rally-Cotnari. Pro-X este partenerul  principal al echipajului Manu Mihalache – Jancsi Soos si sustinatorul echipajului Dan Girtofan – Tudor Marza.  Mai mult, la sfarsitul acestei saptamani, cu ocazia penultimei etape de campionat, Pro-X incheie Campania: “ProvocareaVerii” (mai multe detalii pe pagina pro-x.ro).

“Dupa o efervescenta, dar interesanta perioada in care ne-am straduit sa oferim romanilor produse de cea mai buna calitate, a venit momentul sa promovam valorile sportive, sa contribuim si noi la buna desfasurare a unei etape importante din Campionatul National de Raliuri. Suntem incantati de modul in care colaboram cu organizatorii acestei competitii, de entuziasmul si profesionalismul acestora, dar si de deschiderea pe care au manifestat-o, in mod constant, fata de idea de a promova branduri romanesti de mare succes. Am dovedit, pana acum, ca putem fi cei mai buni in domeniul produselor de cosmetic si intretinere auto si ne dorim sa fim la fel de buni si in sustinerea performantelor sportive. Asa cum deja se cunoaste, si la Iasi vom fi alaturi de pilotii Manu Mihalache si Dan Girtofan. Pentru spectatorii ieseni am pregatit numeroase surprize, drept pentru care, nu putem decat sa ii invitam in Parcul Service dar si pe Probele Speciale, sa ne bucuram impreuna de un eveniment sportiv de mare anvergura.” , a declarat General Managerul Companiei, Dan Daniliuc.

Sursa: Dan Strauti, Senior Editor Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii