Siguranța pe drumurile publice este prioritatea numărul 1 pentru Philips Automotive Lighting când dezvoltă un nou produs.

Lampi auto Philips X-tremeVision
Siguranța pe drumurile publice este prioritatea numărul 1 pentru Philips Automotive Lighting când dezvoltă un nou produs. Lămpile auto Philips X-tremeVision, cele mai luminoase din gama Philips, asigură o vizibilitate crescută cu până la 45 de metri, ceea ce oferă un timp de reacție mai mare cu două secunde pentru șofer. 

Lider în domeniul soluțiilor de iluminat pentru industria auto încă din 1914, Philips Automotive Lighting  dezvoltă permanent tehnologii de ultimă oră care să asigure un condus mai sigur pe drumurile publice. “Una din trei mașini la nivel mondial este echipată cu lămpi auto Philips. Cu o experiență de peste 100 de ani în domeniu, farurile Philips sunt dezvoltate pentru a oferi șoferilor o calitate şi performanţă absolute în orice condiţii, iar Philips X-tremeVision este un produs care are o strălucire cu până la 130% mai intensă. O vizibilitate sporită pe drumurile publice înseamnă reducerea numărului de accidente și acesta este obiectivul nostru principal”, a spus Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria , Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Cu un fascicul lung de până la 130 de metri, lămpile auto Philips X-treme Vision depășesc ca performanță toate celelalte lămpi auto, fiind cel mai luminos bec auto omologat pentru utilizarea pe drumurile publice. “Conform studiilor, timpul de reacție al unui șofer obișnuit, care este atent, este între 0,5 și o secundă până în momentul în care reacționează la un pericol detectat pe drum. Luminozitatea lămpilor Philips X-treme Vision oferă un timp de reacție în plus de până la două secunde fiind astfel cea mai sigură lampă cu halogen disponibilă pe piață”, a adăugat Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria, Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Lămpile auto Philips X-treme Vision sunt disponibile în variantele: H1 – fază lungă; H7 – fază scurtă și H4 – fază scurtă și lungă (dublu filament). Acestea sunt disponibile atât prin companiile care aprovizionează cu piese și accesorii auto rețelele de garaje și service-uri autorizate, cât și în retail – hipermarket-uri, benzinării sau în comerțul online.

Sursa: Alin Florian, PR Manager Ad Alchemy
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii