Manu Mihalache - Jancsi Soos Tess Rally
Manu si Jancsi vor participa la Raliul Iasului, avand ca obiectiv clasarea pe un loc cat mai bun in cadrul Clasei 3, dar si in Clasamentul General. Dupa o perioada solicitanta, in care au fost multe detalii de pus la punct, echipajul brasovean este gata de start.

Manu Mihalache: "Aceasta penultima etapa de campionat a inceput, pentru noi, odata cu pregatirea materialului de concurs, in conditiile in care, problemele tehnice avute la Bacau au fost destul de serioase. Plecam cu incredere spre Iasi, oras care ne-a primit foarte bine anul trecut si care, ne-a gazduit intr-o atmosfera foarte prietenoasa. Vor fi trei zile de concurs, cu probe frumoase, pe care abia asteptam sa le parcurgem, in conditiile unei concurente, cel putin la nivelul Clasei 3, mult animate, cu piloti valorosi, care vor avea un cuvant important de spus.“

Jancsi Soos: “Stim ca la Iasi ne asteapta un public numeros, bun cunoscator al acestui sport si care merita un spectacol pe masura asteptarilor sale. Ne vom stradui sa avem o evolutie buna care sa multumeasca si publicul, dar care, la final, sa ne aduca si noua satisfactii.” 

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de catre Pro-X, Axeon, Gatmo Motorsport si Spalatoria Auto JUMBO.

Sursa: Dan Strauti, Senior Editor Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii