Tehnologia Scutului de Zgomot (Noise Shield Technology) dezvoltată de Dunlop este integrată în anvelopele destinate echipării modelului Range Rover.

Noise Shield Technology integration
Tehnologia Scutului de Zgomot (Noise Shield Technology) dezvoltată de Dunlop este integrată în anvelopele destinate echipării modelului Range Rover.

Pe măsură ce cerința pentru un nivel cât mai scăzut al zgomotului interior și exterior pentru vehicule devine din ce în ce mai prevalentă, Dunlop este mândră să anunțe echiparea cu Tehnologia Scutului de Zgomot pe anvelopele Dunlop SP QuattroMaxx care vor încălța modelul Range Rover.

Anvelopa va fi montată ca echipare originală în dimensiunea 275/40 R22 108Y XL și va ajuta la combaterea zgomotului interior generat de Rezonanța Cavității Anvelopei. Acest zgomot este rezultatul vibrației care se produce la nivelul aerului din interiorul anvelopei în timp ce aceasta se rotește pe șosea cauzând zgomot de structură în interiorul vehiculului.Tehnologia Scutului de Zgomot de la Dunlop, cu straturile sale avansate de spumă din interiorul anvelopei, ajută la reducerea vibrației aerului.

Această tehnologie amortizează efectiv vârful sonor de zgomot produs de Rezonanța Cavității Anvelopei în interiorul acesteia, și reduce nivelul de zgomot cu până la 11dBA, ceea ce livrează un nivel al zgomotului la interior cu până la 4dB mai redus și face cabina vehiculului semnificativ mai liniștită în condițiile unei game largi de viteze ale vehiculului.

Percy LeMaire, Director Tire Technology Consumer PBU EMEA pentru Goodyear Dunlop a spus: “Tehnologia Scutului de Zgomot de la Dunlop este una inovativă ce se centrează pe furnizarea unui produs care să vină în sprijinul producătorilor de vehicule premium în demersul lor de a reduce nivelul de zgomot produs de vehicul. Feedback-ul venit din partea consumatorilor a fost unul puternic, dar până în acest moment Land Rover este primul producător care folosește această tehnologie”.

“Aceasta este prima echipare a acestei tehnologii pe modelul Range Rover și suntem încântați și mândri că ea este făcută cu anvelopele Dunlop QuattroMaxx, care sunt unele dintre cele mai importante anvelope ale noastre proiectată pentru segmentele de vehicule SUV și 4x4.”

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii