Philips Automotive Lighting nu este numai o companie inovatoare în domeniul lămpilor pentru autovehicule, unde este numărul 1 mondial, ci a dezvoltat și o nouă generație de lămpi profesionale de lucru cu LED.

Philips Automotive Lighting
Philips Automotive Lighting nu este numai o companie inovatoare în domeniul lămpilor pentru autovehicule, unde este numărul 1 mondial, ci a dezvoltat și o nouă generație de lămpi profesionale de lucru cu LED.

Testată în cele mai dificile condiții, noua gamă de lămpi profesionale de lucru cu LED asigură un fascicul luminos și mai puternic, ceea ce oferă o vizibilitate excelentă în cadrul mediului de lucru, dar duce și la creșterea siguranței la locul de muncă. “În acest moment, Philips Automotive Lighting dispune de una dintre cele mai mari game de soluții profesionale de iluminat. În afara luminozității excelente, datorată tehnologiei cu LED dezvoltată de Philips, noua gamă de lămpi profesionale este și extrem de practică în utilizare, oferind libertate totală în spații înguste”, a spus Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria, Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Noua generație de lămpi profesionale de lucru cu LED a fost testată inclusiv în Campionatul Național de Raliuri, Philips Automotive Lighting fiind partener oficial al Cupei Suzuki. Timp de un sezon, mecanicii Wise Motorsport, partenerul tehnic al Cupei Suzuki, au folosit în parcul de service exclusiv lămpi profesionale de lucru cu LED Philips ceea ce le-a oferit o flexibilitate mult mai mare. “În raliuri, timpul pentru service este limitat, iar mecanicii au nevoie de vizibilitate cât mai bună pentru a rezolva toate problemele tehnice care pot apărea pe probele speciale. Cred că lumea sporturilor cu motor este un banc perfect de probe pentru produsele noastre și am reușit să ne dovedim eficiența într-un mediu în care fiecare secundă contează”, a continuat Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria, Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.
 
Punctele forte ale noii game de lămpi de inspecție și de lucru Philips sunt luminozitatea sporită, flexibilitatea și robustețea. Gama este una foarte variată, de la o lanternă tip stilou și până la versiunile RCH, CBL și MDLS, acestea acoperind practic toate necesitățile mediului de lucru pentru care au fost concepute.

Gama de lămpi de inspecție și de lucru este disponibilă prin distribuția on line, retail cât și cea de aprovizionare a service-urilor autorizate.

Sursa: ad Alchemy
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii