Goodyear Tire & Rubber Co.a fost aleasă de către compania Boeing să furnizeze anvelopele pentru trenul de aterizare pentru noua sa aeronavă 777X, care este programată pentru a fi livrată în 2019.

Boeing 777X
Vor fi furnizate anvelopele Goodyear Flight Radial pentru noua aeronavă.

Goodyear Tire & Rubber Co.a fost aleasă de către compania Boeing să furnizeze anvelopele pentru trenul de aterizare pentru noua sa aeronavă 777X, care este programată pentru a fi livrată în 2019.

Construită pe succesul aeronavelor Boeing 777 și 787 Dreamliner, noua aeronavă Boeing 777X va fi cel mai mare și mai eficient jet cu două motoare din lume, care, potrivit oficialilor Boeing, nu are pereche în niciunu aspect al performanței.

Pentru noua aeronavă Boeing 777X, Goodyear va furniza anvelopele sale Flight Radial.

Anvelopa Goodyear Flight Radial, cel mai avansat produs aviatic de la Goodyear, incorporează tehnologia Goodyear Featherweight Alloy Core Bead, cea mai recentă tehnologie de anvelope radiale ușoare pentru aeronave de la Goodyear. Aceasta prezintă de asemenea o serie de alte caracteristici, printre care se numără centurile puternice și rigide al benzii de rulare cu mai mult cauciuc, care oferă o stabilitate mai mare, o durată mai mare de viață și o mai mare rezistență la tăiere sau deteriorare.

“Acordul care prevede furnizarea de anvelope pentru aeronava 777X  este unul foarte important în continuarea relației de lungă durată dintre Goodyear și Boeing, și este, pe mai departe, o validare a angajamentului Goodyear de a furniza produse și servicii premium către industria aviatică,” a spus Pierre Jambon, vice președinte, Off-Highway Tires, Goodyear. “Așteptăm cu nerăbdare să furnizăm anvelople noastre Flight Radial către aeronava Boeing 777X.”

La 1 decembrie 2015, programul Boeing 777X a primit deja comenzi și angajamente ferme pentru 306 de avioane.

Despre divizia aviatică a  Goodyear:
Goodyear Tire & Rubber Co. este un furnizor de anvelope aviatice pentru aeronave comerciale, militare și de uz general. Operând la nivel global de la sediul său central din Akron, Ohio, Goodyear produce noi anvelope aviatice în Statele Unite și Tailanda. Pentru mai multe informații despre anvelopele aviatice Goodyear, precum și despre reșapare și servicii, vizitați www.goodyearaviation.com.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii