Denso Nickel TT
Bujiile cu scânteie Twin Tip (TT)- Diferenţa DENSO
DENSO setează standardele pentru tehnologia bujiilor cu scânteie încă din anul 1959. Toată gama de produse este dezvoltată în regim propriu iar producţia lor este realizată în fabricile Denso, certificate la nivel internaţional conform standardelor QS9000 şi ISO9000 – la baza fiind aplicat principiul “zero defecte”. Această calitate OE este livrată la cel mai înalt nivel şi în domeniul Auto Aftermarket.

Bujiile cu scânteie, patentate DENSO TT, sunt produse folosind tehnologia Super Ignition Plug (SIP). Ele oferă o rezistenţă îndelungată, emisii scăzute şi o excelentă economie de carburant, într-o gamă completă cu un număr redus de coduri.

Nickel Twin Tip – Eficienţă ridicată, costuri reduse
DENSO a adus prima patentare la nivel mondial pentru bujiile Nickel TT care oferă un interior de nichel şi un electrod de trecere dublu, cu diametrul de 1,5 mm  – atingând o eficienţă ridicată de aprindere, fără a folosi metale preţioase.

Bujiile Nickel TT sunt primele bujii cu electrozi subţiri care nu folosesc materiale preţioase. Acestea au un electrod central cu diametrul de 1,5 mm care este mai mic decât bujiile standard cu nichel. Datorită acestei caracteristici, bujiile DENSO Nickel TT generează o putere superioară a scânteii, reuşind astfel o aprindere mult mai eficientă a amestecului aer-carburant.

Privind parametrii specifici aprinderii, bujiile Nickel TT sunt foarte aproape de eficienţa bujiilor cu iridiu, ele permiţând o reducere a consumului de carburant. Acest lucru este realizat prin arderea completă a amestecului din cilindru, ceea ce duce la îmbunătăţirea performanţelor motorului.

Iridium TT– Performanţă de pionierat
Vă introducem bujiile cu scânteie Iridium TT – ce oferă cel mai subţire electrod central la nivel mondial, de 0.4 mm, şi un electrod de masă de 0.7 mm. Această gamă Aftermarket oferă cea mai avansată tehnologie şi calitate OE pentru o gamă mai largă de vehicule, cu un cost mult mai accesibil. Este astfel asigurată o durată de viaţă extinsă cu până la de 3 ori faţă de cea a bujiilor cu Nichel şi duce la o creştere a economiei de carburant, îmbunătăţind per global performanţele vehiculului.

Bujiile cu Nichel au două suprafeţe plane care blochează mărirea spaţiului dintre electrozi. Dar bujiile DENSO Iridium TT au doi electrozi foarte subţiri (electrodul central mai mic cu 0.2 mm decât cel mai apropiat produs concurent) ce acţionează ca nişte “degete” subţiri, permiţând astfel scânteii să se mişte 360° pe 3 direcţii.  

Acest lucru îmbunătăţeşte aprinderea amestecului aer-carburant şi, în acelaşi timp, permite scânteii să se extindă mai repede şi mai bine, optimizând atât economia de carburant, cât şi performanţele înregistrate.

Tehnologia de ultima generaţie Denso a permis crearea unui aliaj unic de Iridiu-Rodiu, cu cea mai mare concentraţie de Iridiu din piaţă, pentru electrodul central, cât şi un aliaj special din platină pentru electrodul de masă, oferind o viaţă îndelungată bujiei.

Caracteristici şi Beneficii
Fiecare bujie DENSO Twin Tip beneficiază de tehnologii consacrate la nivel mondial iar printr-o gamă consolidată s-a reuşit o acoperire vastă a parcului auto European.

Nickel TT
Eficienţa consumului de carburant
aprindere excelentă asigură o ardere mult mai bună care poate aprinde şi amestecurile mai slabe, rezultând astfel mai puţine rateuri de aprindere faţă de bujiile standard ce utilizează Nichel.

Emisii reduse
aprindere îmbunătăţită conduce la mai puţine fluctuaţii de combustie, rezultând o reducere a consumului de carburant şi, de asemenea, la o reducere semnificativă a emsiilor de CO, CO2 şi CH.

Gamă consolidată de produse
Gama completă Nickel TT este foarte consolidată şi satisface marea majoritate a parcului auto european

Perfect pentru pornirile reci
Un voltaj mai mic este necesar pentru pornirea motorului, asigurându-se astfel o pornire mai rapidă şi mai puternică, chiar şi în condiţii de temperaturi foarte scăzute.

Iridium TT
Durată de viaţă mai mare
Durata de viaţă este de 120,000 km.

Aprindere îmbunătăţită
Bujiile mai puternice oferă o aprindere mult îmbunătăţită.

Îmbunătăţiri generale
Necesarul mai scăzut de voltaj şi capacitatea de aprindere îmbunătăţesc combustia carburantului.

Emisii reduse
aprindere optimizată conduce la reducerea fluctuaţiilor de combustie, rezultând o reducere a consumului de carburant şi, de asemenea, o reducere semnificativă a emisiilor de CO, CO2 şi CH

Avans tehnologic
Oferă o performanţă generală optimă pentru o gamă OE mult mai largă de vehicule, la un preţ accesibil.

Gamă consolidată
Gama de bujii cu scânteie Iridium TT este completă şi satisface marea majoritate a parcului auto european.

Sursa: Bogdan Anghelina, Online Marketing Specialist Loopaa
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii