Dab Auto Serv, dealer Hyundai, are primul showroom din Romania cu Google See Inside, tur virtual care duce pasii virtuali de pe Google Street View pana in interiorul cladirilor.

DAB Auto Serv
Dab Auto Serv, dealer Hyundai, are primul showroom din Romania cu Google See Inside, tur virtual care duce pasii virtuali de pe Google  Street View pana in interiorul cladirilor.

Optiunea de See Inside a pornit ca o modalitate de a vizita muzee si galerii de arta fara a fi nevoie sa si ajungi fizic la ele, acest lucru desfiintant multe bariere. DAB Auto Serv desfiinteaza acum aceasta bariera pentru Romania.

De curand optiunea de a vedea in interiorul cladirilor ce prezinta interes a devenit disponibila si in Romania, iar DAB Auto Serv are primul showroom din tara cu Google See Inside, versiunea de Street View de la Google dusa cu un pas mai departe, iar acum ai accesul asigurat si in interiorul cladirilor.

Acum oricine se poate plimba prin showroom, folosind pc-ul, laptopul, tableta sau chiar telefonul mobil, din confortul propriei case sau de oriunde din lume.

Pe Google showroom-ul nostru este mereu deschis, mereu insorit si mereu primitor.  Suntem doar la un click distanta in online si live pe Strada Cornu Luncii nr- 2-4, Sector 3, Bucuresti.

Va asteptam mereu cu drag, atat online cat si offline.

Sursa: Dan Pana, Marketing Manager Dab Auto Serv

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii