Modelul Swift, o combinație de curbe senzuale și margini sculpturale, are acum o nouă ediție specială. Suzuki Swift COOL costă 10.800 Euro (cu TVA inclus) și vine cu o garanție de 5 ani fără limită de kilometri și 3 ani asistență rutieră incluse.

Suzuki Swift COOL
Modelul Swift, o combinație de curbe senzuale și margini sculpturale, are acum o nouă ediție specială. Suzuki Swift COOL costă 10.800 Euro (cu TVA inclus) și vine cu o garanție de 5 ani fără limită de kilometri și 3 ani asistență rutieră incluse.

Modelul Swift reflectă perfect experienţa Suzuki în producţia de maşini compacte şi devotamentul brandului pentru crearea unor modele sportive, stilate şi plăcute la condus. Modelul care a câștigat peste 70 de premii importante la nivel mondial este disponibil acum în România și în ediția specială Swift COOL.

Swift COOL are un volan sport, iar culoarea de prezentare este și ea una specială, Horizon Orange. Profilul său aerodinamic este scos și mai mult în evidență cu ajutorul unui eleron sport, iar jantele din aliaj, amplifică impresia de dinamism și putere, invitându-te să te bucuri de condus.

Interiorul său este la fel de stilat ca și exteriorul, iar cusăturile argintii de pe volan, tapițerie și manșonul schimbătorului dau o notă sofisticată care combină rafinamentul cu flerul sportiv.

În afara culorii speciale Horizon Orange, Suzuki Swift COOL este disponibil și în culorile Bright Red 5, Silky Silver 2, Galactic Gray, Cosmic Black, Pearl Cool White și Boost Blue 3.  De asemenea, Swift COOL are o serie de dotări care sporesc confortul și siguranța acestui model: aer condiționat, radio CD mp3+Bluetooth cu port USB, scaun șofer reglabil pe înălțime,scaune fata incalzite, volan reglabil pe înălțime, 7 airbag-uri ( frontale, laterale, cortină și unul pentru genunchii șoferului), geamuri electrice față/spate, cruise control, comenzi pe volan, oglinzi retrovizoare exterioare încălzite şi acţionate electric, senzori de parcare spate, lumini de zi cu tehnologie LED, ABS + EBD, ESP și sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.

Versiunea Suzuki Swift COOL este echipată cu motorul de 1,2 litri pe benzină care dezvoltă 94 CP și o cutie manuală. Ediția specială a modelului Swift se comercializează la prețul de 10.800 Euro (cu TVA inclus), la care se mai adaugă 310 Euro pentru vopsea metalizată.

La fel ca toate modelele Suzuki, Swift COOL vine cu 5 ani garanție fără limită de kilometri și 3 ani de asitență rutieră incluse.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii